Старост-нерадост: когато си млад, тази фраза изобщо не те впечатлява. Кой ти мисли какъв ще си на стари години!

[caption id="attachment_306937" align="alignright" width="300"]Джъстин Бийбър сега и на стари години Джъстин Бийбър сега и на стари години[/caption]

Какви ще са звездите на стари години? Забавни фантазии на такава тема предлага сайтът www.lady.mail.ru. Зевзеци си играят с компютърните програми, състаряват днешните любимци на публиката и се опитват да ги представят – такива, каквито ще бъдат след 30 години. Може би.

Известно е, че на стари години проличава какъв е бил животът ти, как разхитително си натоварвал тялото и емоциите си, докато ти се е струвало, че животът е безкраен. Разбира се – такива подробности като здравословно хранене, посещения при пластичния хирург и козметолог ще си кажат своето и би могъл с много години зад гърба да изглеждаш великолепно. От друга страна именно мисълта за това може да накара някого да промени битието си, да намери стимул и да се грижи разумно за здравето и красотата си.

Трудно е да си представиш например 19-годишния Джъстин Бийбър на стари години. Особено сега, когато певецът е постоянен герой на скандали и жълти истории за пиянски изцепки. Младият Джъстин си има работа и с американската, и с канадската полиция, а разочарованите му фенове са на път да искат прогонването му завинаги от Обетованата земя. Дали и на стари години Джъстин ще е такъв хулиган? “Генераторът на бръчки” показва единствено промененото му лице, но очите са все така палави, както и в днешно време, вярваме от kliuki.bg .

Би било неестествено да се пропусне в галерията “на стари години” популярна личност като Ким Кардашиян! Сега тя е на 33, свежа и напориста – а каква ли ще е, когато дойде време за пенсия? Ако съди човек по визията на майка й Крис Дженър, Ким няма да се остави да заприлича на сбръчкана баба. Колкото и да отрича занимания от рода на липосукция и пластично подмладяване на лицето, със сигурност ще се възползва от тях.

Кристен Стюарт е известна с маниера си да се носи леко небрежно и дори донякъде мърляво. Напоследък се заговори, че искала да си обръсне главата. Ако хубавата Кристен съхрани подобно отношение към външния си вид и държи да остане естествена, на стари години съсухреното лице и рядката косица няма да й се разминат.

И Майли Сайръс не е пощадена от програмата, показваща звездите на стари години. Сега тя е на 21; надеждата на шегаджиите е след 30 години в палавия й поглед да се появи повече разум. Бръчките са си бръчки: но нали всички знаем, че възрастта не личи само по тях. Възрастта е състояние на душата – и най-вече на стари години!

Още за звездите на стари години – ТУК! nastarigodini2nastarigodini3nastarigodini4 http://youtu.be/47YClVMlthI