„Къртицата” ще прави номера и ще сее интриги в готик-база

„Къртицата” се премести от прабългарския стан във вампирски замък.

Прословутото „най-мащабно” шоу на Иван и Андреа се завръща отново в ефир. Следващите месеци със сигурност ще са посветени на разчитането на знаците, сигналите и игрите, за да се открие кой е предателят в задружната компания на ВИП-ове и „гражданската квота”.

Продуцентите обаче не се скъпят, за да повторят суперуспешния си сезон от миналата година. Не е ясно дали в „Къртицата” ще има пак сватби, бебета и раздели, но ревове и страх – със сигурност, смятат от kliuki.bg. karticata За да подсилят ефекта, продуцентите са платили за истински ужасяваща база. Вместо предишната обстановка, напомняща на древните българи, „Къртицата” и жертви им се местят в готическа обстановка. karticata 2 Интериорните дизайнери са създали мрачна база с кръгла маса, ковано желязо, гаргойли и каменна камина. Явно не само изпитанията ще държат на нокти състезателите. Всеки, който иска да пипне „Къртицата”, трябва да се приготви за вледеняваща кръвта среда. karticata 3 А продукцията коварно намекна, че вторият сезон ще се запомни като „Разтърсването”. Яденето на овнешки очи, газенето в карантии и пълзенето в дупки ще се окаже нещо като мил спомен.

Добрата новина е, че „Къртицата” е щедра не само към победителя. Любо прибра една прилична сума, след като дебна коварното Кире няколко седмици. Повериха и му и „Сблъсък”. Ефремов изтърва своята награда, но пък го направиха водещ на „Мис България”. Николета сериозно побърква с конкуренция Венета Райкова, а Деян Неделчев най-после си намери работа.

Остава да разберем кои и какви ще бъдат следващите Валя и Моро във  „Къртицата. Разтърсване”.