Много жени, които отиват при пластичен хирург в някоя водеща клиника на САЩ, си поръчват срещу 100 000 долара лицето на Дженифър Анистън, тялото на Жизел Бюндхев или задника на Бионсе.

[caption id="attachment_306962" align="alignright" width="500"]Дженифър Анистън и Хю Джекман са звездите, чиито лица се поръчват при пластичния хирург Дженифър Анистън и Хю Джекман са звездите, чиито лица се поръчват при пластичния хирург[/caption]

Видният пластичен хирург д-р Джейми Шерил, основателка на клиниката Beauty Park Medical Spa в Санта Моника, коментира какво очакват да получат богатите пациентки срещу суми от порядъка на 100 000 долара. Много американки мечтаят да приличат на Дженифър Анистън и да имат задника на Бионсе, описват от medikforum.ru. За мъжете очевидно идеал е носът на Хю Джекмън, както и привлекателните “плочки” на Чанинг Тейтъм, научи kliuki.bg.

Пълната трансформация обаче е скъпа работа, признава д-р Шерил. Всеки уважаващ себе си пластичен хирург е готов да угоди на пациента, който понякога сам не знае какво иска. Всъщност иска неща, които при неговата физика наистина са трудно постижими и за най-добрия пластичен хирург. Когато бюджетът на бъдещата красавица/красавец е по-скромен, промените са частични. Може да стигнат дори само за устните на Анджелина Джоли или специфичната челюст на Кийра Найтли. На мнозина им се иска да имат нежна кожа като на Кейти Пери или котешки очи като на Меган Фокс. Освен Бионсе, с апетитни задни форми като пример е сочена Дженифър Лопес.

Силният пол, който също обича да посещава пластичен хирург, вижда като образец за подражание Робърт Патинсон и дори Леонардо Ди Каприо. Не са малко и онези, които ценят класическите фини черти и си избират да ги променят така, че да заприличат поне малко на Орландо Блум. Все пак мъжете, които търсят подобна промяна, са само около 15% от всички пациенти в клиниките по пластична хирургия. http://youtu.be/0eyQY8ZuO8k