Крисия Тодорова подписа своя договор с "Шоуто на Слави", но не е ясно дали той е изгоден за нея

Слави Трифонов успя да върже за цяла година невероятния талант Крисия Тодорова. По силата на подписания договор между двете страни, детето-чудо ще може да се изявява само в "Шоуто на Слави" през настоящата година, а ако има други предложения, ще трябва да иска изричното съгласие на господин Трифонов, пише Inews.bg.

Същата съдба сполетя и другите две финалистки в лицето на Гергана Тодорова и Симона Иванова. Техните семейства обаче много бързо са подписали своите договори, докато бащата на Крисия дълго време опитвал да измъкне детето си от "оковите" на Слави Трифонов. Накрая обаче и Марин Тодоров бил принуден да отстъпи, тъй като водещият му сервирал, че без договор Крисия няма въобще да продължи своето участие при него и автоматично ще бъде елиминирана още преди концерта утре.

[caption id="attachment_307046" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова бе обвързана от Слави Трифонов с едногодишен договор Крисия Тодорова бе обвързана от Слави Трифонов с едногодишен договор[/caption]

Условията, предложени от Слави Трифонов, са изгодни само за момичето, което ще спечели конкурса. Останалите две са доста ощетени, защото извън шоуто те ще искат да продължат сценичните си участия, но няма да могат, или поне няма да им бъде лесно. Все пак обаче се очаква Слави да финансира по една песен и на трите, независимо от крайния победител, научи Kliuki.bg.

Крисия Тодорова се превърна в златна мина за Слави и целия му екип. Разградската принцеса е най-харесваната измежду участничките. Тя вече има 108 хил. почитатели в своята Фейсбук страница. Това за дете е наистина истинско чудо. Дори известни от години фолк певици имат далеч по-малко привърженици в социалната мрежа.

Именно заради популярността на Крисия, Слави много държеше тя да подпише своя договор. Двете страни са зависими една от друга и ще бъде интересно кое дете в крайна сметка ще бъде избрано за партньорка на господин Андреев в шоуто.