Уникален жест изненада приятно Крисия Тодорова от Разград! Сладкото дете получи невероятен колаж в своята официална Facebook страница!

Крисия Тодорова от Разград получи прекрасен жест от свой почитател. Във Facebook страницата на малката сладурана се появи колаж със снимки на новоизлюпената певица, а по средата на творбата е изписано нейното име, видя Kliuki.bg. Най-популярната социална мрежа в световен мащаб понякога ни предлага неща, които наистина изключително много си заслужава да се видят. Явно затова тази мрежа е добила такава широка популярност из цял свят.

Веднага под колажа се появиха множество коментари на възхищение от произведението. Крисия Тодорова от Разград има вече цели 117 хиляди почитатели в мрежата, което е невероятен рекорд за толкова малко дете. Те се увеличават с всеки един ден. Под колажа, който е дело на нейна почитателка на име Ради Симеонова, има куп възхвали и всички коментари за творбата са изключително положителни.

[caption id="attachment_307194" align="alignright" width="300"]крисия тодорова Крисия Тодорова от Разград получи страхотен колаж във Фейсбук[/caption]

Снощи бе излъчено по телевизията как Крисия Тодорова от Разград изпълнява "Ветрове" на великата Лили Иванова. След края на "Шоуто на Слави" вчера, както винаги след изпълнение на 9-годишната невероятна Крисия Тодорова, почитателите на момичето започнаха рязко да нарастват. Те вече са с 5 хиляди повече от преди изпълнението.

Няма съмнение, че българският народ харесва най-много от всички в конкурса именно Крисия Тодорова от Разград. Дали обаче това ще се окаже достатъчно за победата?! Решението официално ще е на Ку-ку бенд, но всички знаем, че Слави Трифонов не би оставил да се случи нещо важно в шоуто без негово участие. Той обаче много добре разбира, че точно Крисия Тодорова от Разград му носи този огромен рейтинг през последните месец и половина. Затова се очаква Крисия да надделее над Гергана и Симона в големия финал. Разбира се, талантът на разградското дете-чудо остава основният аргумент за евентуална победа.

Другите две финалистки в лицето на Симона Иванова и Гергана Тодорова също имат невероятен талант, но засега не се ползват с такава огромна подкрепа от зрителите. Вижте милия жест към Крисия Тодорова от Разград!

[caption id="attachment_307196" align="aligncenter" width="300"]Kriska Невероятният колаж за Крисия Тодорова от Разград трогна много българи[/caption]