Зуека посреща 14-ти февруари влюбен, с приятелката си Анна!

След раздялата с дългогодишната си половинка Нина Димитрова, Васил Василев - Зуека вече живее под един покрив с новата си голяма любов Анна Вичева, пишат от "Всеки ден". Тя е режисьор и според запознати и близки на двойката двамата със Зуека са лудо влюбени. Василев все вълнувал от наближаващия празник на влюбените, мислел каква изненада да подготви на половинката си, най-вероятно ще бъде морско пътешествие, защото Анна обичала морето.

Двамата били много щастливи, даже искали да си имат заедно детенце, научи Kliuki.bg. Зуека, както е известно, има дъщеря - Девина. Тя е от любовта му с Нина Димитрова. След като баща й решил да се изнесе от дома им, момичето много трудно общувало с него, обвинявало го и, разбира се, Зуека страдал, но на този етап от живота Девина подкрепя майка си. Затова пък Анна, новата любов на Васил Василев, няма деца все още и много иска да бъде родител. Независимо че веднъж вече е ставал баща, и Зуека иска второ дете, още повече, че когато двама души се обичат - детето е най-нормалното развитие на една любов.

[caption id="attachment_307175" align="alignright" width="300"]Един от най-успешните водещи на "Господари на ефира" Васил Василев - Зуека Един от най-успешните водещи на "Господари на ефира" Васил Василев - Зуека[/caption]

Зуека пази ревниво личното си пространство, а за Анна Вичева се знае доста по-малко в публичното пространство, но те са заедно вече около година и изглеждат щастливи. Да вземе това решение на Василев със сигурност му е било трудно, но когато обичаш някого, това не може да се скрие дълго време.

Надяваме се, че новото семейство ще бъдат дълго време цяло и щастливо и скоро ще можем да съобщим новината за ново съвместно поколение между Зуека и Ани! А наближаващият Свети Валентин е подходящ повод да се замислят над това.