Министърът на вътрешните работи на Чехия – Милан Хованец, упорито отслабва и сега е буквално неузнаваем.

[caption id="attachment_307303" align="alignright" width="400"]Министърът преди да започне да отслабва - и след това Министърът преди да започне да отслабва - и след това[/caption]

Хованец разказва пред медиите как най-накрая решил да послуша съветите на лекарите и да се заеме с наднормените си килограми. Той се чувствал здрав и не смятал, че трябва да отслабва в името на здравето си, разказват от topnews.ru. Но веднъж погледнал сина си, погледнал и себе си в огледалото и бил потресен. Тогава тежал 180 килограма. Станало му ясно, че все пак е дошъл моментът да отслабва! Приличах дори не на прасе, а на някакъв уродлив бик, спомня си Хованец.

Той се консултирал с диетолози и започнал да изпълнява препоръчаната от тях програма, научи kliuki.bg. Носели му храна в кутийки – специално приготвена според личните кръвни показатели. Когато започнал да отслабва, Хованец преминал на 5-кратно хранене в рамките на деня. Първите две седмици били еуфорични, всичко му се струвало лесно и приятно. Но след 14 дни започнал истински кошмар. Тялото му било привикнало с това, че той си похапва до насита около полунощ. При отсъствието на храна в новия режим системите му реагирали, като че ли е наркоман без дрога. Истинска абстиненция!

Цели два месеца едричкият министър се мотаел по нощите от стая в стая и едва се удържал да не отвори хладилника. Мъките свършили едва на третия месец и чак тогава Хованец усетил удовлетвореност от това, че е решил да отслабва. Тогава започнал да ходи всяка сутрин в спортната зала и да помпи мускули. Сега вече теглилката показва само 104 килограма.

Министърът е сменил целия си гардероб и вече не е на “кръвна” диета. Поддържа теглото си с домашна храна, която приготвя жена му – старае се да яде повече зеленчуци и риба. Надява се, че в този живот повече няма да му се наложи да отслабва!

hovanec2

http://youtu.be/eZs9CnP3rWw