Ники Михайлов причини нещо непростимо на Алисия!

Ники Михайлов причини нещо наистина непростимо на любимата си Алисия. Или бивша любима, ако се съди по постъпката му, която буквално отвратило певицата. Това разкриха близки до двойката, научи Kliuki.bg.

След като тръбеше на всички посоки колко е влюбен в Алисия, Ники Михайлов най-брутално й надяна рогата. При това не за първи път. На дневен ред обаче е моделката Бояна Маринова, която се прочу с провокативните си снимки за известно мъжко списание. Тъкмо с тъмнокосата Бояна Ники Михайлов прекара няколко незабравими дни във Верона.

[caption id="attachment_307417" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов отново изневери на Алисия Ники Михайлов отново изневери на Алисия[/caption]

Градът на Ромео и Жулиета със сигурност се е понравил на манекенката, при положение, че Ники Михайлов тотално изтрил спомена за Алисия от ума си /поне временно/ и го ударил на типично ергенски живот. Бояна Маринова останала в апартамента му от петък до вчера, а очевидци разкриват, че двамата не напускали много много дома на вратаря.

Приятели на Алисия открито пожелават на Ники Михайлов да си е прекарал добре с Бояна, тъй като забежката ще му струва много скъпо. След като прощаваше не веднъж изневерите му, днес певицата е отвратена от дъното на душата си.

[caption id="attachment_307425" align="aligncenter" width="300"]Ето я и хубавата Бояна Ето я и хубавата Бояна[/caption]

Алисия била бясна и дори счупила няколко порцеланови съда пред очите на приятелки, когато научила за поредната подигравка на възлюбения си Ники Михайлов.

"Алисия може и да не е първа красавица, но Ники Михайлов не бива да й причинява това. Ако иска да ходи с други, нека да постъпи мъжки и да я зареже директно, а не да продължава да я лъже и да й дава фалшиви надежди", категорични са близки до вратаря и певицата.

А колкото до идилията между Ники Михайлов и Бояна Маринова, естествено това ще си остане поредното мимолетно забавление, смятат "пророците". Само "часовникът" знае дали ще бъдат прави или не. Алисия обаче беше дотук.