Елена Кучкова напълно се разкри пред Венета Райкова! Мис Плеймейт 2014 разказа ужасни неща от своя живот, които потресоха водещата на "Горещо"

Мис Плеймейт 2014 не е това, за което всички я мислят. Елена Кучкова изля душата си в "Горещо". Водещата Венета Райкова я провокира да разкрие ужасяващи неща за своя живот, разбраха източници на Kliuki.bg.

Предаването ще бъде излъчено в събота вечер, но то вече е заснето и шокиращата истина за Мис Плеймейт 2014 лъсна с пълна сила. Тя проговори пред Венета Райкова за своите любови. Оказва се, че един от мъжете в любовния живот на Елена Кучкова е бил много жесток и строг с нея. Той я е биел и дори насилвал в леглото. Отношението на този господин към неговата половинка било толкова ужасно, че Ели трябвало да избяга чак в Лондон, за да прекрати гаврите с нея.

[caption id="attachment_307556" align="alignright" width="300"]Miss-Playmeyt Мис Плеймейт 2014 - Елена Кучкова, разкри ужасна истина за живота си пред Венета Райкова[/caption]

Това обаче не е единственото препятствие в живота на Елена Кучкова по пътя към короната в "Мис Плеймейт 2014". На английска земя също не й е било никак лесно на хубавицата. Подобно на много безработни българки, и Ели започнала работа като камериерка в Лондон. Тя чистела къщи на богати хора срещу дребни пари за английския стандарт на живот, но не и за българския. Това позволило на бъдещата Мис Плеймейт да се завърне в родината с натрупани финансови средства и да не зависи от мъжете, поне първоначално.

Така стигаме до 2014 година и конкурса "Мис Плеймейт". Елена Кучкова се превърна в една от най-скандалните победителки в историята на тази надпревара. Против истинността на нейната корона се обявиха редица други плеймейтки, като една от тях дори си послужи с нотариус. Не е ясно дали имаше основание за целия този скандал или просто завистта на другите момичета е дошла в повече, но със сигурност съмнението около тазгодишния конкурс остава завинаги.