Наталия Симеонова направи Миро водещ на клонинга на „Море от любов”

Наталия Симеонова не просто заби за пореден път нож в сърцето на Маги Халваджиян, но и го завъртя!

Русата „фея на любовта” стана фея-кръстница на „ново” предаване на БиТиВи. В него зрителите могат да изпратят любовно послание към обекта на своите чувства в  бус с логото на шоуто!

Да ви звучи познато?! Новият проект на БиТиВи се нарича „Наистина любов” и негов водещ ще бъде певеца Миро... И май с това приключват разликите с „Море от любов”, което направи Наталия Симеонова хипер известна!

Продуцент на предаването е "Хърбър айланд рекърдс" – име, зад което се крие бившият съпруг на водещата – Денис Ризов. Проектът е рекламиран като създаден по лиценз на познатото по света „All you need is love” – поредното успешно шоу на Ендемол.

В „Наистина любов” Наталия Симеонова уж ще е само консултантка, за да продължи да работи върху „Предай нататък”,разбра kliuki.bg. В действителност обаче това е поредният удар в сърцето на Маги Халваджиян.

Продуцентът не успя да прости на блондинката, че не напусна БиТиВи заедно с него и хората му. При всеки повод казва за нея, че винаги ще остане в сърцето му, но никога няма да й продума заради предателството.

Наталия Симеонова май съвсем прежали бившите си най-близки хора и продължи по пътя си закриляна и от телевизията, и от щедрия си бивш.

На нейно място ще застане Миро, който бил полудял от щастие, когато го поканила за водещ и душеприказчик на влюбените. Двамата разказаха подробности за предаването, което се очаква окончателно да сломи сърцето на Маги Халваджиян точно днес – на Свети Валентин в „Преди обед”.

Виж как Наталия Симеонова превърна Миро в новата „фея на любовта” във ВИДЕОТО ТУК!