Популярният американски сайт AskMen.com публикува ежегодния си рейтинг “99-те най-желани жени на планетата”. Коя е най-желаната жена на 2014-а?

[caption id="attachment_307787" align="alignright" width="210"]Емилия Кларк стана най-желана благодарение на сериала, в който играе Емилия Кларк стана най-желана благодарение на сериала, в който играе[/caption]

Най-желаната жена се избира с гласовете на милиони мъже, поясняват от woman.ru. Те дават своя вот с надеждата, че кумирът им ще се изкачи колкото може по-високо по бляскавата стълбица, може би до първите места. Резултатите от гласуването са напълно непредвидими и понякога доста изненадват с избора на най-желаната, научи kliuki.bg.

Най-желаната жена на 2014-а е избрана с гласовете на два милиона и 500 000 мъже от цял свят. И тя е Емилия Кларк, звездата от “Игра на тронове”! От списъка са излетели редовните му участнички Мария Шарапова, Анна Курникова и миналогодишната изненада Надежда Толоконникова от Pussy Riot. Славянската хубост е представена единствено от Мила Кунис, но и тя отстъпва миналогодишното си второ място и сега е на 26-о.

[caption id="attachment_307788" align="alignleft" width="300"]Наистина е впечатляваща! Наистина е впечатляваща![/caption]

Неочакваната поява на Емилия Кларк на първо място се обяснява с популярността на сериала, в който тя играе. Миналата година короната на най-желаната бе за холивудската фаворитка Дженифър Лоурънс, която сега е на четвърта позиция.

Второто място в новия рейтинг е за друга звезда от сериалите – Елисън Бри, а на трето е моделът Емилия Ратажковски. Сладката Хърмаяни – Ема Уотсън, е пета. В списъка с най-красиви има куп любопитни неща. Така например на десета позиция се оказва 40-годишната Кейт Мос, а на 21-на е 44-годишната Кейт Бланшет. В средата на списъка – на 57-о място, личи името на Сандра Бълок. Най-желаната Сандра е на 49.

Ето още имена от рейтинга: Скарлет Йохансон – 16-а, Риана – 19-а, Кейт Мидълтън – 35-а, Миранда Кер – 46-а. Две жени, свързани с Шон Пен, се оказват в списъка по любопитен начин. Бившата му съпруга, най-желаната  Робин Райт е на опашката с 95-а позиция, а щерката Дилън Пен малко по-нагоре с 92-ра.

http://youtu.be/CnnIGGTvmbA