Кейт Мидълтън е бременна и ще има момиче. Това твърди ексклузивна информация в американското списание Globe.

[caption id="attachment_307812" align="alignright" width="199"]Кейт Мидълтън избрала името на принцеса Даяна Кейт Мидълтън избрала името на принцеса Даяна[/caption]

Изданието е в списъка на онези, които непрекъснато “забременяват” кого ли не, а за Кейт Мидълтън това твърдение се появява всеки месец, отбелязват от woman.ru. Пишещите братя все пак не пропускат да припомнят, че изданието най-точно е предсказало появата на престолонаследника принц Джордж. Сега авторите му искат отново да водят по точки, твърдейки, че този път няма клюка и че Кейт Мидълтън наистина е бременна!

Globe цитира източник от Бъкингам, който не само бил сигурен за особеното положение на Кейт Мидълтън, но и нямал съмнения за пола на бебето. Нещо повече – знаело се, че Кейт Мидълтън иска да назове бебето Даяна в памет на принцеса Даяна, непрежалимата майка на съпруга й принц Уилям. Това обаче щяло да стане факт единствено ако кралица Елизабет разреши.

[caption id="attachment_307814" align="alignleft" width="199"]Кейт Мидълтън държи ръце пред себе си според етикета Кейт Мидълтън държи ръце пред себе си според етикета[/caption]

“Кейт Мидълтън е озарена отвътре, тя буквално сияе”, настоява на своето бъкингамският източник пред Globe. Освен това тя постоянно държи ръце пред корема си, като че ли иска да се предпази от възможен инцидент.

Всъщност преки доказателства за бременността на Кейт Мидълтън няма, признаваме от kliuki.bg. Всичко отново е само в сферата на догадките и слуховете. Кейт Мидълтън държи ръце пред корема си, защото така е предписано според правилата на дворцовия етикет. Всъщност тя заема тази поза всеки път, когато е на официални мероприятия. На всичко отгоре последните й снимки – в спортни или официални дрехи – показват изключително стройния силует на Кейт Мидълтън, без никакъв намек за променящи се форми.

И все пак – няма пушек без огън. Дали пък Кейт Мидълтън не е наистина бременна? Ако е така и Кейт Мидълтън  очаква момиче – как си представяте в двореца детенце с името на принцеса Даяна при положение, че доведената му баба е Камила Паркър?

И без това се говори, че недолюбваната от британците втора съпруга на принц Чарлз не се чувства комфортно в присъствието на Кейт Мидълтън. С избор на подобно име Кейт Мидълтън само може да налее масло в огъня.

http://youtu.be/OaqSOVb5iGw