Орлин Горанов ще направи невероятен дует с Крисия Тодорова

Казват, че мечтите се сбъдват, когато са подплатени с много усилия. Именно това ще се случи идната седмица с Крисия Тодорова. Малката сладурана ще има честта да пее в дует с един от най-великите български гласове - Орлин Горанов. Това е огромно предизвикателство пред Криси, но и със сигурност голяма емоция за вече доста поостарелия Горанов. По всяка вероятност той е безкрайно щастлив, защото Крисия Тодорова е обичана от цяла България и едно съвместно изпълнение на големия певец и детето-чудо би възхитило българския народ по най-великия начин.

[caption id="attachment_307836" align="alignright" width="300"]Orlin-pee-s-Krisia Орлин Горанов ще пее с Крисия Тодорова[/caption]

Слави Трифонов лично се е обадил на всяка една от звездите, които ще партнират на децата в "Шоуто на Слави" следващата седмица. Той ги е поканил най-учтиво да участват в конкурса, който провежда. Всички с радост са се съгласили, научи Kliuki.bg.

Гергана Тодорова ще участва в женски дует с Нели Рангелова, а Симона Иванова ще пее с Миро. Най-големи обаче са очакванията да видим как ще се справи Крисия Тодорова до невероятния Орлин Горанов. Според слуховете, той бил доволен, че ще допринесе за развитието в музикален план на това невероятно дете.

Сега вече всички зрители започнаха да се питат коя точно песен ще чуят от Тодорова и Горанов. Очаква се това да бъде най-големият хит на певеца - емблематичната "Светът е за двама". Другият вариант, който изглежда много логичен, е една малко по-нова негова песен отпреди няколко години. Орлин Горанов си партнира с Мариана Попова в големия хит "Чуй ме". Тъй като това е дуетна песен, има огромна вероятност Крисия Тодорова да заеме мястото на Попова.

Големите песни на Орлин Горанов са толкова много, че засега можем само да гадаем коя измежду тях ще бъде избрана за "Шоуто на Слави". Изборът едва ли ще бъде на самото дете, а по-скоро на звездата. Все пак обаче Горанов, както и Нели и Миро, трябва да подбере такава песен, че да бъде подходяща за гласа на самото дете.