Водещият Юксел Кадриев шашна всички в нюзрума на телевизията!

Водещият Юксел Кадриев успя да изуми всичките си колеги в bTV, че дори хвърли в шах и шефското ръководство, с които няма много взимане-даване. Не, Кадриев не е подал молба за напускане, по примера на дългогодишната си екранна партньорка Ани Салич, а... се кротна и стана за пример.

Дали на шега, или наистина, но водещият е отказал спиртните напитки и кара само на студен чай. Трансформацията се появила след като той публично бе обявен за безотговорен шофьор в ефир, заловен да кала в нетрезво състояние. Яката глоба и най-вече резила пред зрителите накарали водещия да се позамисли и да осъзнае, че има нужда от промяна.

[caption id="attachment_307903" align="alignright" width="300"]Водещият Юксел Кадриев реши да се превърне в човек и родител за пример. Докога ли?! Водещият Юксел Кадриев реши да се превърне в човек и родител за пример. Докога ли?![/caption]

На няколко пъти вече водещият е засичан да не се качва в автомобил, а в такси, с което се придвижва от работата до дома си, а на излизане от магазин носи в себе си не бутилка със скоросмъртница, както преди, а бутилка студен чай, научи Kliuku.bg.

Промяната на водещия Юксел Кадриев си е наистина смайваща, тъй като доскоро той не изпускаше чашката от ръка, а често пъти е влизал подпийнал и на новини. Колегите му имаха редовни разправии по въпроса, а самата Ани Салич многократно му е правила забележки.

Днес обаче не й остава друго, освен да го поздрави, защото Юксел Кадриев се е превърнал в примерен гражданин и баща. От работа, водещият се прибира право вкъщи при майка си и щерка си, а жаждата си утолява с чайче.

Колко време ще устиска така Юксел Кадриев и дали промяната ще бъде от ден до пладне, скоро ще се разбере. А може и наистина да му е възкръснал умът в главата...