Докато холивудските легенди искат да си останат естествени, Черната Златка се чуди колко кубици силикон да си сложат в гърдите

Собственият си рекорд задмина победителката във ВИП Брадър 2013 година Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка. Моделката дори засенчи и победителките в „Мис Силикон”, като наблъска в „женския си аксесоар” солидните 840 грама вещество общо в двете си млечни гърди.

С предишните й попълнения, чуждото тяло в нея надвишава рекордните 1600 кубика чуждо вещество.

Наградата, за която  се бори със съквартирантите си в Къщата и за която наляво и надясно тръбеше, че иска да я дари на Боби, явно „помогна” единствено на визията й.

Силиконът в гърдите й е достоен за рекордите на Гинес. Според Злати това я прави по-привлекателна не само за мъжката половина на човечеството, но и за камерите, тоест за професията й, която е свързана с блясък, престиж и перчене с огромни издутини в очертанията на бюста й.

[caption id="attachment_308054" align="alignright" width="300"]Черната Златка се обезобрази Черната Златка се обезобрази[/caption]

Дали обаче това количество е най-малкото здравословно за нея, за фигурата, кръста й, тепърва ще се разбира. Засега Злати сияе и не спира да позира в нета с новите си гърди.

Двойното си уголемяване на „остарелите” имплатни плеймейтката е извършила съвсем скоро, твърдят близките й приятелки.

Дали изкуственото вещество няма да помрачи и другата мечта на Злати – да стане майка. Още във ВИП Къщата хубавицата мечтаеше на глас, че очаква от нейния Миро да я дари с дете.

За което, както твърди самата финалистка в реалито двамата полагат нужните усилия. Но дали подобно уголемяване на гръдната обиколка е полезно и безопасно за жена, която цели в най-скоро време да стане майка, не престават злите езици.

Все пак Злати няма да извършва тежка селскостопанска работа и да се навежда, за да й пречи огромния бюст. Който застрашително надига връхната й дреха, особено след последната интервенция.

[caption id="attachment_308055" align="aligncenter" width="300"]Черната Златка с новите импланти Черната Златка с новите импланти[/caption]

Но той е повече от препоръчителен, когато моделката застане пред камерите.

Защото това е цената, която тя трябва да поеме заради професията. А тя изисква от нея жертви. И Черната Златка е готова да ги направи. Дори и с тези огромни импланти.

http://youtu.be/e6x1Ve6v-kc