Шведската принцеса Маделин роди в четвъртък!

Маделин се омъжи миналата година за американския банкер Кристофър О"нийл. Двамата са избрали да живеят и работят в САЩ, Ню Йорк. Там се е родило и първото им дете, то е момиченце, а бащата е присъствал на раждането, пишат и във Vesti.bg. Кристофър е с двойно гражданство, американско и британско. Двамата са прекрасна двойка, венчаха се през юни, миналата година, пред очите на 470 поканени гости, кралски особи и видни хора от нюйоркския хайлайф. Церемонията беше наистина вълнуваща, стилна, бляскава, но и романтична. Един от най-тържествените моменти беше четенето на брачните клетви, а също и изпълненията на певицата от група "Роксет' - Мари Фредриксон. На церемонията се чуха химни на шведски и на английски език в чест на двамата младоженци, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308418" align="alignright" width="300"]Шведска принцеса роди момиченце Шведска принцеса роди момиченце[/caption]

Името на новороденото ще бъде официално обявено  след като мине съвещанието на крал Карл XVI Густав  и кабинета му. Маделин е третото, най-малко дете на крал Карл XVI Густав и Силвия. Наследница на престола на Швеция е принцеса Виктория, кралят има и син Карл-Филип, а Маделин е най-малкото дете. Нейното дете е пето поред за наследяване на престола.

[caption id="attachment_308419" align="alignleft" width="300"]Принцеса Маделин като булка Принцеса Маделин като булка[/caption]

Новороденото бебе на Маделин е втора внучка за кралското семейство, по-голямата й сестра Виктория вече има момиченце - принцеса Естел, която е на две годинки. От миналата година насам много кралски особи се сдобиха с потомство - Кейт Мидълтън и принц Уилям си имат първороден син, ето че и в шведското кралско семейство. Това е второ бебе само за няколко години за радост на поданиците си. А всички ние по света споделяме тяхното щастие.