Истински шок предизвика новината за кончината на хубавицата!

Истински шок! Фенове по цял свят ридаят за загубата на обичаната от тях телевизионна водеща и звезда Шарлот Доусън, която вчера сутринта бе открита бездиханна в своята къща в Сидни, Австралия.

Шармот Доусън напусна този свят на 42-годишна възраст като все още не са ясни причините за смъртта й. Предполага се обаче, че е самоубийство, защото дълги години Шарлот Доусън страдаше от тежки форми на депресия и се лекуваше в различни клиники, но всичко бе напразно. Шокът от новината за гибелта й се стовари върху близките, приятелите и почитателите й.

[caption id="attachment_308531" align="alignright" width="300"]Истински шок от загубата на красивата Шарлот Доусън. Никой не е предполагал такова нещо... Истински шок от загубата на красивата Шарлот Доусън. Никой не е предполагал такова нещо...[/caption]

Лочно актьорът Ръсел Кроу изказа своята тъга и съболезнования към близките на Шарлот Доусън, както и шока си от случилото се. Никой не очакваше тази красавица да си отиде и то толкова млада.

Полицаите съобщиха, че не са открили улики за насилствена гибел, поради което се предполага, че Шарлот е отнела живота си сама. Тя бе омъжена за олимпийския шампион по плуване Скот Милър, с когото се разведоха преди няколко години. Само преди седмица Милър излезе с шокиращо интервю, в което публично разказа как Доусън е махнала първото им бебе, за да не му пречи на кариерата и подготовката за Олимпийските игри.

[caption id="attachment_308534" align="aligncenter" width="300"]Красивата Шарлот Доусън Красивата Шарлот Доусън[/caption]

Самата Шарлот Доусън останала в силен шок след като чула думите на бившия си пред целия свят и изпаднала в нова и тежка криза. Кариерата й също тръгнала стремглаво надолу като мениджърите й заявили, че лицето й вече не представлява интерес за публиката.

Предполага се, че всичко това и разклатената психика са довели до крайното решение, взето от Доусън и довело до кончината й. Светът е в истински шок от загубата на приказно красивата телевизионна водеща, а феновете й не спират да скърбят за нея.