Леонардо Ди Каприо се е срещал с най-хубавите момичета на света, но винаги за кратко. Защо тези връзки не прерастват в нещо по-сериозно? Каква трябва да бъде жената, достойна за житейска спътница на Леонардо Ди Каприо?

[caption id="attachment_308603" align="alignright" width="285"]Ди Каприо иска покорна жена с чувство за хумор Ди Каприо иска покорна жена с чувство за хумор[/caption]

Звездата от “Титаник” Леонардо Ди Каприо може би твърде високо цени свободата, отбелязват от medikforum.ru. А може би не е срещнал онази, която отговаря на представите му за съвършена половинка?

“Всичко ми е наред!” – обяви неотдавна Леонардо ди Каприо в интервю за ТВ-програмата на CBS This Morning. “Колкото до брака – мисля, че това трябва да се случи, когато му дойде времето. Оставям всичко да се развива естествено, нищо не ускорявам.” В същото интервю Леонардо Ди Каприо обяснява как си представя потенциалната си половинка, т.е. съвършената жена, научи kliuki.bg.

Според Леонардо Ди Каприо тази жена трябва да е носителка на няколко важни качества: покорност, чувство за хумор и липса на склонност да драматизира нещата. “Много мразя да ми въртят сцени,защото професионално виждам лошата актьорска игра”, откровеничи Леонардо Ди Каприо.

[caption id="attachment_308604" align="alignleft" width="275"]Не е ли това истинската тръпка на Ди Каприо? Не е ли това истинската тръпка на Ди Каприо?[/caption]

Леонардо ди Каприо впрочем следва правилото да не обсъжда с журналисти личния си живот. Ето защо последните му откровения звучат изненадващо. С Леонардо ди Каприо са били близки звезди като Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. Приписват му и романи с модела Тони Гарн и хубавата Нина Агдал от списание Sports Illustrated.

Не е ли странно всичко това? Ето я и клюката, която всички намират за твърде правдоподобна. Тя е, че всички тези хубавици модели просто си отработват договор с Леонардо Ди Каприо и че всъщност са негов луксозен, високо платен ескорт. Леонардо Ди Каприо напук на очакванията никога не проявява нежности, не целува и глези любимите си момичета публично. Мълвата уверява, че тръпката е единствено за стария приятел и колега на Леонардо ди Каприо – Лукас Хаас. Мъжко приятелство ли е това – или нещо друго? На всичко отгоре Лукас Хаас отдавна живее под един покрив с Леонардо Ди Каприо. И също е ерген.

http://youtu.be/CgYHpEoMeZk