Мария се изказа твърде грубо за бившия си и единствен съпруг!

Мария, популярна като Мара Отварачката, за пореден път показа колко й е умствения капацитет и култура, след като обиди публично бившия си. Певицата се изказа много грубо за единствения законен съпруг в живота си, заявявайки, че е ограничен човек.

"Защо трябва да живея с някой човек, който е ограничен?! Не ми харесва и не искам да го правя", отсече Мария пред известен сайт за попфолк музика. И продължи с изказването като разказа колко примирен и неамбициозен бил бившият й мъж.

[caption id="attachment_308651" align="alignright" width="300"]Мария ръси обиди срещу бившия си мъж Мария ръси обиди срещу бившия си мъж[/caption]

По думите й, тя искала и имала нужда непрестанно да покорява върхове и да се издига, а съпругът й се задоволявал с това, което има и което е. Интересно, питат се потребители в мрежата, след като той е бил ограничен, как е успял да натрупа парите си и да я издържа. Явно Мария отдавна е забравила факта, че по времето на брака си живееше като принцеса, а бившият даваше стабилно рамо на кариерата й.

Мария обаче може да бъде разбрана, тъй като от бившия си съпруг, тя скочи на втори паралия, може би още по-заможен от законния. Християн Гущеров задоволява всичките й капризи и гледа дъщеря й Марая като писано яйце.

Припомняме и скорошния скандал в Пайнер, причина за който бе фактът, че Мария спря да ходи редовно по участия, а Гущеров плаща на телевизия Планета да върти видеоклиповете й повече от на всички останали певици. Които се сцепват от участия по нощни клубове и буквално не смогват да се приберат у дома.

По времето на брака си Мария също работеше здраво и може би това не я е удовлетворявало. "Гущеров не е ограничен, нали?! Защото киха здраво и я носи на ръце. То така и леля Пенка от Куртово Конаре знае да живее!", коментират потребители в социалните мрежи.