Глория пази тази тайна вече години наред, брани я от всички!

Години наред примата на поп фолк музиката Глория пази скандална тайна, гръмна новината днес. Тя е свързана с прочутия и одумван от цяла България Георги Илиев. Шефът на ВИС-2, който бе застрелян преди години, е бил силно свързан с Глория. И доказателство за това са множеството снимки, които певицата грижливо пази в дома си и брани от чужди очи.

Тъкмо тази тайна излезе наяве днес, явно от устата на разприказвал се приятел на Глория. Източникът разкрива, че певицата държи снимките с Георги Илиев на много тайно място в къщата си и се е зарекла, че никога няма да позволи те да видят бял свят.

[caption id="attachment_308761" align="alignright" width="276"]Глория пази тайните снимки с Жоро Илиев като очите си Глория пази тайните снимки с Жоро Илиев като очите си[/caption]

Малко са хората, на които Глория се е доверила и е показала фотосите. Но се говори, че на някои от тях е заснета самата тя в компрометираща близост с Георги Илиев. Може би това е и причината Глория и съпругата на Главния Мая Илиева да не могат да се понасят и да не си говорят и до ден днешен.

"Глория винаги е била слабост на Жоро Илиев. Тя присъстваше на почти всичките му събирания с приятели и с хора от подземния свят, защото той я викаше лично. Или му пееше, или просто му беше гостенка, но Глория е виждала какво ли не по време на дългите запои и купони на Главния. Тъкмо от някои от тях са повечето от тайните й снимки", разкриват запознати.

Те обаче са категорични, че босове от ъндърграунда също знаят за компрометиращите фотоси, които пази Глория и са й поставили изричното условие да не си и помисля да ги прави обществено достояние.

А колкото и да е смела и да се чувства обичана от всички, Глория има едно наум и се страхува от това, което могат да й причинят, ако "пропее".