Най-популярната звезда от нашумяло ТВ шоу – Ким Кардашиян, буквално разби феновете си с последни откровения. Мама Кардашиян няма да ражда повече: стига й единственото детенце, с което вече се е сдобила!

[caption id="attachment_308917" align="alignright" width="300"]Ким е категорична, че бебето Норт й стига Ким е категорична, че бебето Норт й стига[/caption]

Да не би в личния живот на мама Кардашиян да се сгъстяват тъмни облаци, питат от medikforum.ru. Не беше далеч времето, когато Ким Кардашиян и Кание Уест заливаха медиите с мили обещания, че ще създадат едно многодетно семейство. Самата Ким, която стана мама Кардашиян през 2013-а, заяви в интервю, че е готова да роди и възпита три деца. Но още тогава в признанията й се промъкна намек, че това е максимумът, на който е способна.

Все пак младата мама Кардашиян бе готова да обяви, че скоро след раждането ще забременее пак. И че не се притеснява от перспективата да мине под венчило като бременна булка.

Искрена ли е била мама Кардашиян тогава? Или плановете й по някаква причина са претърпели драстични промени? Защото при последната си поява пред ТВ-камера мама Кардашиян изведнъж се отмента от обещаното. Ким в прав текст призна, че не би искала повече да ражда.

[caption id="attachment_308919" align="alignleft" width="300"]Дали новата позиция не е свързана с любовни проблеми? Дали новата позиция не е свързана с любовни проблеми между мама Кардашиян и Кание?[/caption]

„Аз обожавам Норт (дъщеричката на звездната фамилия). Не се стремя по пътя на майка ми, Норт по-скоро ще е единственото ни дете с Кание Уест”, каза мама Кардашиян. За отбелязване е, че Ким е израсла в многодетно семейство и знае какво е да живееш в пълна с хора къща. Майка й Крис Дженер има шест деца и дъщерите й могат да следват този пример. Дъщерята Ким обаче смята, че това е лудост и че Крис заслужава да й връчат медал. Младата мама Кардашиян разбрала за какво точно става дума едва когато тя самата отишла да ражда. Наистина е лудост да направиш това шест пъти, подчертава Ким.

Младата мама Кардашиян не крие, че периодът на бременността й е тежал и не иска да го повтаря. Вместо коментар за женското верую, че това е най-щастливото време – Ким отсича: „Това е лъжа! Лъжат ви!”

А дали новата позиция на мама Кардашиян не е свързана със скърцане в отношенията й с Кание Уест, питаме от kliuki.bg? Двойката бе обявила, че прави сватба през май, но в това май самата Ким вече не вярва. След раждането на Норт фамилията се нанесе в огромния дом на тъщата Крис, но Кание не издържа на шумотевиците и си прибра куфарите. Много скоро той се върна в ергенските си покои.

http://youtu.be/weAKrKqg_Ts