Уникалната чалга фурия Дебора Иванова прави невероятни неща в нощен клуб в Хисаря с няколко заобикалящи я младежи! Всички се вихрят максимално и купонът изглежда див!

Див купон в Хисаря! Пищна чалга фурия лъсна в ексцентрично видео как се занася с полуголи пияни младежи насред нощен клуб, видя Kliuki.bg.

Снощи красивата Дебора Иванова имаше участие именно в Хисаря. Тя не пропусна да се похвали с гостуването си, приключило само преди няколко часа, във Facebook. Прелестната брюнетка публикува видео от купона, на което изпълнява хита на Кали "4-4-2". Докато пее обаче, красавицата се заиграва с танцуващи момчета. Край нея е пълно с младежи, които са голи до кръста и видимо подпийнали.

[caption id="attachment_309100" align="alignright" width="225"]Дебора Иванова е прелестна чалга фурия, която не пропусна да разтупти мъжките сърца и в Хисаря Дебора Иванова е прелестна чалга фурия, която не пропусна да разтупти мъжките сърца и в Хисаря[/caption]

Дебора Иванова е една от най-прелестните в поп-фолка, що се отнася до визията. Невероятната чалга фурия многократно публикува клипчета от свои участия в нощни клубове. Тя обикаля цялата страна. В Хисаря обаче купонът е бил наистина луд. Толкова много пияни момчета около певицата, че няма как тя да също да не се е почувствала прекрасно.

Красивата Дебора често изпълнява чужди песни. Тя дори цитира във Facebook текстове от хитове на свои колежки. Не е ясно защо не предпочита своите, но може ли някой мъж да вини за нещо тази прелестна чалга фурия?! Красотата на певицата я лишава от всякакви грехове в мъжките очи и това е повече от ясно.

Дебора е харесвана от мнозина заради нейната непринуденост. Тя никога не си позволява да се държи надменно или с неуважение към чалга феновете. Затова е обичана навскъде и винаги прави невероятен купон, както беше и на Свети Валентин в Гоце Делчев.

Вижте видеото, в което уникалната Дебора Иванова се развихря с младежи насред Хисаря!