Анелия поведе в престижна класация и затвори устата на критиците си! Фолк дивата отново показа, че нейните фенове са многобройни и безкрайно я обичат, заради което бе избрана за Музикален идол!

Считаната от мнозина за най-красива в поп-фолка Анелия доказа, че е заслужавала да стане Музикален идол на телевизия Планета. И не само на телевизията, но и на целия свят на поп-фолка. Това се разбра снощи, когато Ани отново застана начело, но в друг аспект.

Няма и ден от обновеното начало на една от най-престижните класация в жанра у нас, а Анелия вече води. Става въпрос за класацията "50-те най...", която се провежда всяка седмица от Signal.bg. Ани оглави класацията заедно с Гъмзата за парчето им "Феноменална", видя Kliuki.bg.

Анелия и Гъмзата влязоха в класацията директно на втора позиция и след второто и обновяване, което бе направено вчера, вече са номер едно, което е наистина невероятно. Втората позиция засега е за хита "Кой ще му каже" в изпълнение на Емилия и Ави Бенеди. Тройката допълва Преслава с "Кажи здравей".

[caption id="attachment_309295" align="alignright" width="300"]Muzikalen-Idol Анелия доказа чрез класация, че е заслуженият Музикален идол[/caption]

Въпросната класация се базира въз основа на гласуване в интернет. Именно затова Анелия показва, че има множество почитатели. Тя и Гъмзата са номер едно по гласове, а красавицата благодари във Facebook страницата си на всички, които са я подкрепили или ще newя подкрепят в бъдеще.

Много се изговори относно приза на Анелия за Музикален идол преди седмица. Тогава фенове на други певици изразиха негодуванието си от тази награда, защото Певица на годината е Галена и не виждат смисъл от Музикален идол. Истината обаче вече е ясна. А тя е, че точно Анелия е Музикалният идол на поп-фолка, защото има най-много почитатели и това си личи в класацията на Signal.bg. "Музикален идол" е награда на феновете, която обединява всичко положително в жанра. Анелия доказа, че заслужава този приз.