Екстравагантният писател Денди си намери ново занимание!

Любомир Милчев или по-известен сред лайфсредите с артистичния псевдоним Денди ще учи чалгаджийка на морал и поведение пред отбраното общество, научи Kliuki.bg. И тя не е коя да е, а половинката на Кубрат Пулев. Певицата Андреа стана известна най-вече с арогантното си и предизвикателно поведение.

Явно на Кобрата му е дошло в повече, когато при награждаването му русата фурия се появи до него оскъдно облечена. Толкова, че провокира дори мъжката половина на зрителите, които от неудобство не знаеха къде да погледнат.

[caption id="attachment_309346" align="alignright" width="300"]Денди става учител Денди става учител[/caption]

Само изпълнителката на „Огън в кръвта” хич не се смути. Почти няма купон или някакво сценично присъствие, където Андреа да остане незабелязана. С провокативния си маниер тя си навлече гнева на много от своите почитатели.

Въпреки че грабна една от първите награди на Планета ТВ за посланик на песента зад граница, Андреа продължава да се държи безцеремонно.

Тъй като вече обноските й пречат на имиджа му, спортистът се обърнал с молба към Денди да я „вкара в пътя”. Разхайтеното й държане явно провокира боксьор №1 на България да брои огромна сума пари на Денди, за да научи любимата му на маниери.

А и коментара на Денди по този повод налели „вода във воденицата” на Кубрат Пулев, за да го избере за учител.

Дали Денди ще се справи успешно с нелеката задача?, гадаят близки до техните среди. Вярно е, че ексцентрика, който също в последно време залита здраво по чашката има опит. Той е вещ във воденето на редица модни и светски рубрики в различни издания. Автор е на девет книги. Завършил е българска филология и културология в СУ. Специализирал е докторантура в два университета в Германия.

Любомир Милчев /Денди/ беше участник в първия и последния сезон на култовото реалити Vip Brother. Където въпреки екстремалните условия на живот съумя да остане себе си. Сред Съквартирантите в Къщата Денди остана чаровен, умен, ироничен, непредсказуем.

Но така или иначе „ръкавицата е хвърлена”. Интелигента Денди си е поставил за задача да превърне Андреа в коренно различен човек за срок от година. Дали ще успее?!

http://youtu.be/-b7W0xF-XSU