Мис Джуки се е вкопчила в ефира и няма да го пусне, докато има такива верни фенове и самочувствие

Мис Джуки се оказа ракета-носител и рейтингов удар за....Венета Райкова!

Най-скандалната водеща доскоро трябваше да разчита само на двадесетгодишен опит и собствени усилия срещу финансовия гръб и екип, който подкрепя Николета Лозанова.

Плеймейтката може и да не може да вземе едно нормално интервю, но пък продуцентите й осигуриха ексклузивно сватбата на Георги Илиев и Мая. За да отклони вниманието към легендарните мутри и историите им, ветеранката му намери цаката, видя kliuki.bg!

Русата амбиция предизвика истински културен шок като пусна силиконки да преследват депутати около и в парламента! Ударът е гарантиран! Първо набута Моника Валериева, която разбра, че да си репортерка, не е като да си правиш „селфи”. Следващата жертва се оказа небезизвестната Мис Джуки!

Перхидроленото Габче, което мечтае за кариера като Венетината, обаче доста по-упорито! Е, пообърка малко парламента като го изкара стадион, забелязаха от kliuki.ws, но това няма да я спре към славните професионални успехи!

[caption id="attachment_309481" align="aligncenter" width="277"]Всички говорят за мееееееееен! Всички говорят за мееееееееен![/caption]

Мис Джуки не само не се притесни от това, че стана за мезе в цялата социална мрежа, ами се и нахъса! По всичко изглежда, че дебютът й в „Горещо” е само началото! Мацето си заяви в прав текст, че ще има още:

[caption id="attachment_309480" align="aligncenter" width="300"]Е, сега подробности - стадиони, парламент... Е, сега подробности - стадиони, парламент...[/caption]

Мис Джуки вярва, че е истинска сензация в нета и й завиждат, а върлите й фенове и дружки я подкрепят! Ето, например, бойната Джулиана Гани, която срина авторитета на „Мис Плеймейт” я теши, че звездите като тях (!!!) са на високо – „недостъпни и загадъчни”.

[caption id="attachment_309479" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани се кълне в успеха на Мис Джуки! Джулиана Гани се кълне в успеха на Мис Джуки![/caption]

Вижте как Мис Джуки „разтърси” парламента: