Анджелина Джоли не престава да е в центъра на прожекторите

Този път носителката на "Оскар" за миналата година е решила отново да легне под ножа, за да си премахне и двата яйчника.

Провокативната красавица получи престижната награда за своите невероятни актьорски умения, за режисирането на първия си филм в кариерата „Земя на кръв и мед” и заради благотворителността си.

38-годишната звезда е известна и с редица хуманитарни акции в различни части на света. Носителката на „Оскар” и три златни „Глобуса” живее с актьора Брад Пит, с когото имат шест деца, три от които осиновени.

[caption id="attachment_309585" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли отново ще се оперира Анджелина Джоли отново ще се оперира[/caption]

В края на май миналата година Анджелина Джоли изненада многобройните си фенове с решението си да си оперира и двете млечни жлези. Решението й бе продиктувано от факта, че през 2007 годи от рак на гърдата умира майка й, леля й също се разболява от коварната болест.

Според тест, който си прави великата актриса в организма й е открит наследствен дефектирал ген, „виновник” за коварното заболяване.

Затова и решението на звездата е да премахне и двете си млечни жлези, съобщава Hot Arena.net. Според лекарите това намалява риска от рак на гърдите на около десет на сто. На мястото на липсващите млечни жлези Джоли си сложи силикон.

Много и противоречиви бяха мненията в Интернет пространството относно решението на уникалната актриса. Според някои извършеното от нея се равнява на геройство, тъй като тя се лишава от нещо много ценно и мило за всяка една жена. И то във време, когато е млада, красива и на върха на кариерата си.

Според други това е ловка манипулация Джоли да увеличи авоарите си до небесата. Стореното е и начин, твърдят други Анджи отново да зангажира интереса на зрителите към себе си, както и към половинката си, тъй като последните им филми с техни участия са претърпели пълен финансов колапс.

Не е за пренебрегване и твърдението, че с извършената манипулация Джоли не се е спасила толкова от евентуален тумор на гърдите, а е прибавила в сметката си цели 100 милиона долара от фармацевтична фирма. Двойната мастектомия холивудската звезда е предприела най-вече да запази разкошния си живот, на който тя и любимия й Брад Пит са навикнали.

Но изпитанията на Анджелина Джоли не свършват дотук. Красивата актриса е решила отново да легне под ножа. Този път за да отстрани и яйчниците си. От които болестта рак има вероятност отново да се развие петдесет на сто процента.

Дали това е поредният PR трик или Анджи наистина се страхува да не последва съдбата на майка си, питат се нейните почитатели. Но така или иначе звездата на Холивуд продължава да се среща с жени, засегнати от коварната болест и да им вдъхва решителност, за да се преборят успешно с нея.

http://youtu.be/JZO_BM5MGlg