Емануела предупреди феновете си да не вярват на всичко във Facebook! Срещу нея бе извършена измама и тя я разкри пред всички!

Голяма измама срещу Емануела се извършва във Facebook, научи Kliuki.bg. Красивата певица стана жертва на фалшива страница от нейно име в мрежата. Днес тя окончателно побесня от измамата срещу себе си и разкри в официалната си страница как се злоупотребява с името и славата й.

[caption id="attachment_309597" align="alignright" width="300"]Емануела жертва на измама във Facebook Емануела жертва на измама във Facebook[/caption]

Емануела публикува скрийншот на въпросната фалшива страница и предупреди почитателите си да не вярват и на една дума от написаното там, защото това не е тя. Администраторите на тази страница си позволяват да пишат от името на Емануела и да твърдят неща, които тя никога не е казвала. Там даже се споменава, че певицата щяла да отговаря на всякакви въпроси до следобеда на 8 март. Това вече преля чашата за истинската Емануела и тя разкри пред всички лъжата, умолявайки феновете си да докладват фалшивата страница, за да може тя да бъде премахната.

Истината е, във Facebook се злоупотребява непрестанно с известните личности. Преди около два месеца същото се случи и с друга фолк дива - Малина, която разбра за годежа си от социалната мрежа. Скандалът тогава стигна чак до телевизията и в следствие на това фалшивият профил на Малина бе премахнат.

Kliuki.bg се свърза с Емануела и може да потвърди, че певицата държи изключително топла и тясна връзка със своите почитатели чрез официалната си страница. Тя откликва на всеки фен и комуникира лично с него, докато във фалшивата страница това не се случва. Жалко, че има такава измама срещу красивата Емануела, но това е част от света на шоубизнеса.

Вижте фалшивата Емануела, която бе представена пред феновете лично от певицата, за да ги предупреди!

[caption id="attachment_309601" align="aligncenter" width="291"]Фалшивата страница на Емануела, не вярвайте на нея! Фалшивата страница на Емануела, не вярвайте на нея![/caption]