Дали това е скрита подигравка или самата истина, питат се феновете!

Гавра или истина - какъв смисъл съдържат думите на Ники Михайлов за Алисия, изречени навръх женския празник 8 март. Това се питат и разсъждават в интернет феновете, а и недоброжелателите на вратаря и певицата.

Както вече медиите гръмнаха дни преди празника, грандиозен скандал свърза Ники Михайлов в греховна връзка не с друга, а с близката приятелка на Алисия Моника Валериева. Последната отишла да прекара няколко дни при Ники Михайлов във Верона, след като получила лична покана от него. Самата Моника отрече това да е вярно, но запознати продължават да се кълнат в достоверността на информацията.

[caption id="attachment_309697" align="alignright" width="225"]Истина или лоша шега са думите на Ники за Алисия?! Истина или лоша шега са думите на Ники за Алисия?![/caption]

Паралелно със скандала Ники Михайлов публикува съобщение в профила си в социалната мрежа, което включваше поздравление към всички дами за 8 март и пожелание да са винаги толкова обичани и усмихнати като неговата любима Алисия. След пожеланието фигурираха сърчице и усмихнати емотикони, писа вчера Kliuki.net.

Точно тези думи се превърнаха в повод за ожесточени спорове между потребители в мрежата. Разбира се, почитателите на Алисия са убедени, че Ники Михайлов и тя за пореден път са натрили носовете на враговете си, показвайки, че се обичат силно.

Други обаче са на коренно различно мнение и дори смятат, че изказването на Ники Михайлов си е чиста проба гавра с търпеливата и влюбена Алисия, чиито рога стават все по-огромни и с все повече разклонения, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_309698" align="alignleft" width="300"]Ето какво написа Ники за Алисия! Ето какво написа Ники за Алисия![/caption]

Припомняме, че Моника Валериева далеч не е единствената красавица, с която Ники Михайлов е бил "хващан в крачка" по време на иначе широко рекламираната си любов с Алисия. И ако дори едно от тези твърдения е вярно, то е разбираем категоричният отказ на много потребителки да бъдат на мястото на Алисия. Както се казва: "Айде, нема нужда!", пишат по форумите.