Докато красивата му годеница празнува 8ми март с приятелки, Христо Сираков се черпи със стари бойни дружки

Христо Сираков отказва манекенките, но не и чуждите жени!

Бизнесменът, който ще остане в историята на родния хайлайф като ценител и колекционер на красавици, уж влезе в правия път. Дамата, която му стъпи на врата и ще го ожени за себе си е дългокрака танцьорка.

Влюбеният Христо Сираков й подари годежен пръстен и пищно тържество по повод обещанието си да я направи „почтена жена”, разказа kliuki.bg. Всички се забавляваха от сърце на празника на двойката, макар да се появиха разни гадняри, които да оспорват в искрените им чувства.

Като доказателство влюбеният Христо Сираков не се свени да демонстрира любовта си като младеж. И той като връстниците на децата си се обясни в любов на Биляна и заяви, че бил забравил какво е да си толкова щастлив! hristo sirakov fb Въпреки 33-те години разлика, сватба изглежда ще има, а както твърди мълвата – и бебенце. Един-единствен проблем се мярка на хоризонта – „Вълкът козината си мени, нравът-не”.

Докато красивата Биляна празнува с приятелки 8ми март, палавият Христо Сираков си прави „годежно афтър парти”. Естествено – с дами! hristo sirakov 2

hristo sirakov Добрата новина е, че красавиците около него не са бивши колежки на годеницата му, а негови приятелки „от едно време”. Вярно, шеметната Катерина Евро е залепена за бизнесмена, но тя обяви публично, че спира любовта, за да се отдаде на готвене и телевизия.

Над сигурността на Биляна Евгениева и щастието на плейбоя със сигурност е бдяла и най-добрата му приятелка – Диана Любенова.  Христо Сираков пък с гордост се нарежда до обвързаните си приятели и кротува над салатката с ракийка,  защото от няколко дена вече е обвързан мъж.