Вървежната доскоро фолк дива Камелия се показва по участия в доста неглижиран вид

Бившата водеща на предаването „Марс и Венера” Камелия, където недорасли представители на силния пол се оставяха като паши да бъдат обгрижвани от пърхащи около тях и доказващи коя по им приляга, вече разчита само на пари от участията си. Но там пък са се настанили вече доста по-младите й колежки, които се радват на завидно мъжко присъствие.

като телевизионна звезда чалга изпълнителката не се задържа дълго на ефир. След успеха на „Голямата уста” певицата получава съблазнително предложение от продуцентите на TV7 за да води авторско предаване.

[caption id="attachment_309821" align="alignright" width="300"]Камелия се занемари Камелия се занемари[/caption]

И така се „ражда” „Споделено с Камелия”, което стартира през юни 2010 година. Януари 2012 г. Камелия е свалена от синия екран без никакво конкретно обяснение от нейните шефове.

Финансовата криза явно яко е ударила 43-годишната Камелия. Наляво и надясно родената в Чипровци певица тръби, че няма пари, за да изкара нов албум.

Родената като Камелия Вескова е известна с провокативното си и разкрепостено поведение. Преди две години тя се снима без никакви дрехи по себе си за еротично мъжко списание. Но днес и това не й помага.

Фолкдивата прогресивно обеднява и е застрашена от скорошен фалит.

Нейни фенове се тюхкат, че Камелия сдава багажа откъм силиконови импланти за бюста си. Като всяка стока и те имат срок на годност, който най-вероятно вече изтекъл и трябва да се подмени.

Русата фурия обаче не разполага под ръка с мастит „чичко паричко” или добре окръглен милионерски наследник, който да направи и едното,и другото за любимата си.

Изпълнителката на „Ангелска жена” дори и да се подвизава по чалготеките оскъдно облечена, по-скоро плаши, отколкото привлича.Увисналият й силикон на буци не само я грози, но и застрашава здравето й.

най-вероятно то ще е последна грижа за Камелия, която няма на какво друго да разчита в момента.