Пилето Райна застреля всички с неочаквано признание!

Певицата Райна буквално застреля всички с неочаквано признание, с което шокира най-вече феновете си. Считайки я за кротка, разсъдлива и обрана девойка, дълго време почитателите на поп фолка обвиняваха бившия й приятел Константин за края на връзката им и за това, че е разбил сърцето на любимката им. С многобройните си изневери, разбира се. Изневери, които бяха неведнъж потвърждавани от самата Райна.

[caption id="attachment_309828" align="alignright" width="300"]Райна не била толкова кротка, бяла и добра... Райна не била толкова кротка, бяла и добра...[/caption]

На практика досега излизаше така, сякаш Райна е била бяла като планински сняг и вярна до гроб на Коцето, който й слагал рога де с която свари. Как да не му се ядосаш?!... До днес! Когато се оказа, че Райна е двойно по-шавлива от Константин и самата тя е изневерявала на поразия.

Признанието, хвърлило тотален обрат по случая, излезе от устата на изпълнителката с македонска кръв, която реши да го удари на откровения и заяви, че в живота си е имала четири дълги и сериозни връзки, като в три от тях е обичала истински. Това обаче не й пречило да кръшка при всеки удобен случай.

Интересно... Райна призна, че самата тя изневерява, но продължава да твърди, че не може и няма да прости изневяра. И това ако не е абсурд, здраве да е! А по форумите веднага заваляха коментари и подмятания, че с тези си разсъждения Райна е на път да се прости и с новия си любим, чието име пази в пълна мистерия.

Колкото до него и евентуалните предположения за брак и деца, то Райна е категорична, че още не й е дошъл моментът за това. "Тези неща се усещат и се решават от двамата, а моето време още е далеч. Поне така го усещам, макар че съм щастлива с мъжа до себе си", заяви бившата на Коцето.