Холивудската актриса Кейт Уинслет е на върха на щастието!

Най-после Кейт Уинслет ще се сдобие със своята звезда на алеята на славата. След дългогодишната си кариера, множеството награди и милиони почитатели момичето, което помним от филма "Титаник", но после тя изигра много други забележителни роли в киното, вече ще грее със своята звезда на прочутата алея.

[caption id="attachment_309949" align="alignright" width="240"]Кейт Уинслет на върха на щастието Кейт Уинслет на върха на щастието[/caption]

Кейт Уинслет съвсем наскоро роди третото си дете от третия си поред съпруг, научи Kliuki.bg. Тя вече има 12-годишна дъщеря от първия си мъж - английския режисьор Джим Трепълтън. С втория си съпруг Сам Мендес имат един син Джо. Сега Кейт е омъжена за милиардерския наследник Нед Рокенрол, пише "Лайфстайл".

[caption id="attachment_309950" align="alignleft" width="224"]Красивата Кеий Уинслет в очакване на своето дете Красивата Кейт Уинслет в очакване на своето дете[/caption]

Още през 2006 година Кейт Уинслед сподели в интервю, че иска да има поне още едно, две деца. Явно за актрисата съчетаването на кариерата и семейството е много стимулиращо и тя определено е намерила баланса между двете неща.

Интересна за всички световни агенции стана и темата дали Леонардо Ди Каприо, с когото Кейт е близка приятелка, ще се появи на грандиозното събитие. Той обаче избягва шумните мероприятия след като тръгна разочарован от церемонията на "Оскар"-ите. Сега може пък да удостои с присъствието си Кейт и да зарадва феновете си. Но събитието все още предстои да се проследи, казва продуцентът по церемонията за поставянето на звездата на Кейт на Булевард на мечтите - Ана Мартинес. Тя разказва, че всички отдавна са очаквали това събитие и Кейт Уинслет наистина заслужава това световно признание.

)