Крисия постигна нещо наистина грандиозно за страната ни!

Малката Крисия Тодорова постигна нещо наистина грандиозно за страната ни и то само на крехките 9 години. За по-малко от два месеца това момиченце успя да спечели сърцата на целия народ и да докаже, че е по-гледано и харесвано от досегашните титани на рейтинга Лили Иванова и сериали като "Под прикритие", "Листопад", "Перла" и други.

Официални данни доказаха, че концертът "Крисия и приятели", излъчен в неделя, е задминал многократно по зрителски интерес концерта на Лили Иванова на Бъдни вечер и началото на култовия иначе "Под прикритие", който се застъпи по време с изпълненията на малката сладурана Крисия.

[caption id="attachment_310000" align="alignright" width="298"]Крисия постигна за два месеца това, което други не могат за години! Крисия постигна за два месеца това, което други не могат за години![/caption]

Точно затова и Би Ти Ви реши да направи сензационно предложение на Крисия, а именно да й даде време в праймтайма, пише ПИК. "Това дете е уникално. То е чудо и не може да си позволим да го показваме на зрителите само по десетина минути в петъците. Крисия ще има и други ангажименти извън "Шоуто на Слави" като от ръководството сериозно обмислят и варианта за нейно собствено шоу. Разбира се, това няма да стане веднага, а като се поразчупи и отпусне още малко", разкриха вътрешни източници от телевизията.

По думите им, Слави Трифонов едва ли ще остане доволен, че му отнемат гениалното откритие, но така или иначе той няма думата. Крисия ще продължи да се изявява при него в шоуто, но ще я виждаме и в праймтайма, по време на музикалното риалити "България търси талант", разбра Kliuki.bg.

Такова нещо телевизията не е правила за никого досега, да му даде толкова време и възможности. Но Крисия си заслужава, защото самата тя е златна мина, коментират служители на Би Ти Ви.

)