Цеца Величкович ще пее за двеста и двадесет души рода в ресторанта на хотел „Приморец”

Цеца Величкович ще бъде само една от екстрите на бала на абитуриентка от Бургас с презамжни родители.

Зрелостницата смята да вдигне такъв шум и да прахоса толкова праи за встъпването си в света на възрастните хора, че морският град да говори с години за тържеството си.

[caption id="attachment_310037" align="aligncenter" width="277"]Цеца Величкович се връща у нас, но за частното парти на богаташи! Цеца Величкович се връща у нас, но за частното парти на богаташи![/caption]

Първата стъпка към заветната й цел, щедро подкрепена от заможните мама и тате е изпълнена. Легендарната сръбска дива е „капарирана”, разбра kliuki.bg

Цеца Величкович е просто само една от прищевките на глезената абитуриентка. Певицата ще изпее вечните си хитове пред цели двеста и двадесет от „най-близките роднини и приятели” на заможното семейство.

Родителите на абитуриентката от Руската гимназия вече са изпратили първия транш, с който са доказали на юго легендата, че са сериозни във възможностите си. Щом кацне в Бургас Цеца Величкович ще получи още 20 бона, луксозна стая в хотел и кулинарни шедьоври от омари, скариди и октопод.

А глезената „звезда на вечерта” вече е „осурвакала” мама и тате. Абитуриентката не чака последния момент, а вече се е подготвила със силиконова „пазва” и тоалет „Кавали”, разкиха от burgasutre.bg.

Сега големите въпроси са какви подаръци ще получи презадоволената госпожица и какво бъдеще я чака!?. Щом мома и тате си позволяват да наемат ресторант в за над 200 души в „Приморец” само за бала, можете да си представите каква ще бъде сватбата й!

А любимката на бившия ни премиер - Цеца Величкович, пя у нас в зала „Арена Армеец” само преди две години. Сега ще забавлява гостите на богаташката дъщеря! http://youtu.be/ELEjOXUPdaw