Загубата от Крисия доведе малката Симона Иванова до депресия!

Вече месеци наред цяла България полудява по невероятно талантливата и сладка 9-годишна Крисия Тодорова от Разград, която се превърна не само в звездата на "Шоуто на Слави", а и в безпрецедентно явление за цялата страна. Предавания се надпреварват да привлекат детето, макар и за малко, а вчера тя вдигна на крака хилядната публика на стадион "Васил Левски" преди мача на Лудогорец с Валенсия.

[caption id="attachment_310170" align="alignright" width="225"]Слави ще помогне на малката Симона и тя ще продължи да пее, заедно с Крисия Слави ще помогне на малката Симона и тя ще продължи да пее, както Крисия[/caption]

Да, Крисия е на върха на славата си и това е прекрасно за малката чаровница и семейството й. Друго дете обаче изпадна в депресия от факта, че е пренебрегнато и това е Симона Иванова от Свищов. Симона бе основната конкурентка на Крисия в конкурса при Слави Трифонов, а загубата я извади от равновесие. Това разкриват близки до детето в Свищов, пише агенция Пик.

Даровитата Симона приела толкова тежко загубата, че отказвала да пее. До последно тя се надявала, че Слави Трифонов и екипа му ще оставят и трите момиченца в шоуто като ще ги редуват през седмица. Или пък ще измислят нещо друго, но тя и Гери също ще продължат да се изявяват. Когато това не станало, Симона се обезсърчила.

"Щом не ме харесват, значи нямам талант и не мога да пея толкова добре. Тогава защо да продължавам с музиката?!", изрекло тежките думи за себе си талантливото момиченце, разказват очевидци на случая.

Както цяла България обикна Крисия, така същата тази България обикна и Симона. Но това беше конкурс и победителят е един. Все пак можеше да се измисли нещо компромисно, защото става дума за деца, които не бива да се конкурират едно с друго, коментират запознати с тъгата на Симона.

Оказа се обаче, че самият Слави Трифонов ще отърве Симона от лошото настроение като я "спаси". Дългия обмислял странични проекти, в които да включва не само Крисия, но и Симона, и Гери. Защото двете момиченца по нищо не отстъпват на талантливата Крисия, просто всяка една е различна и уникална сама по себе си.