Дали Кубрат Пулев наистина вече има повод за огромен празник?!

Вярно ли е, или не?! Феновете побързаха да честитят най-голямото щастие на Кубрат Пулев след последното участие на любимата му Андреа в известен нощен клуб. Тогава русокосата певица събра очите на присъстващите с тясната си бяла поличка, очертаваща ясно доста наедрялото й коремче.

[caption id="attachment_310282" align="alignright" width="300"]Дали Кубрат Пулев наистина ще стане татко за първи път и то само след няколко месеца?! Дали Кубрат Пулев наистина ще стане татко за първи път и то само след няколко месеца?![/caption]

"Честито, Кобра! Честито Андреа!", започнаха да валят поздравления и из столичните среди гръмна новината, че Андреа е бременна с първото им дете. Дали поздравленията към нея и боксьора Кубрат Пулев обаче са навременни, или прибързани, още не се знае. Защото нито един от двамата не е потвърдил или отхвърлил вестта за бременността на певицата.

[caption id="attachment_310283" align="alignleft" width="300"]Коремчето на Андреа действително е доста наедряло. От какво ли?! Коремчето на Андреа действително е доста наедряло. От какво ли?![/caption]

Припомняме, че в няколко свои интервюта Кубрат Пулев и Андреа открито заявиха, че се чувстват наистина свързани един с друг, смятат да сключат скоро брак и вече искат да имат свое дете. При вида на видимо порасналото коремче на Андреа, свидетели са убедени, че след няколко месеца двамата вече ще се грижат за първородната си щерка или син.

Злите езици обаче шушукат, че има голяма вероятност Андреа изобщо да не е бременна, а едрият корем да се дължи на обикновено напълняване. "Така е като веднъж не използваш фотошопа. Досега Андреа винаги е разчитала на него, за да се изкара тройно по-слаба, отколкото е. Нещата обаче са видими за хората в заведенията, които я виждат наистина такава, каквато е по участия. А истината е, че Андреа надебеля", злобичко коментират завистници из столичните нощни клубове.

В крайна сметка на феновете не им остава друго, освен да чакат официалното изявление на Кубрат Пулев и Андреа, за да стане ясно най-накрая дебела или бременна е певицата?!