Слави Трифонов направо изби рибата с талантливата Крисия!

Ако има късмет, то Слави Трифонов със сигурност го удари и то здраво. След толкова години в шоуто си, той направи най-големия си удар с 9-годишната Крисия Тодорова. Феноменалното дете вдигна рейтинга на предаването му до висините и покори завинаги сърцата на българите.

Слави и екипът му обаче измислиха и още по-хитър ход. Те ще се възползват максимално от чудото Крисия като привлекат в "Шоуто на Слави" и двете й сестри - 13-годишната Тифани и 5-годишната Марина. Двете момиченца по нищо не отстъпват на чара и красотата на Крисия, а освен това се радвали и на артистичен и вокален талант.

[caption id="attachment_310416" align="alignright" width="300"]Слави наистина ще избие рибата с Крисия и сестрите й! Слави наистина ще избие рибата с Крисия и сестрите й![/caption]

Тифани и Марина ще се изяват заедно с невероятната си сестричка Крисия в новия конкурс на "Шоуто на Слави", предназначен да пеещи семейства. В него могат да участват всички хора с родствена връзка, които имат гласови данни и талант в музиката. Запознати шушукат обаче, че идеята за въпросния конкурс се родила след като Слави и сценаристите му умували как да "мултиплицират" сензационната Крисия.

Повече от ясно било, че родителите на Крисия с охота ще се съгласят да представят пред страната и другите си две дечица, с надеждата те също да получат толкова добра оценка и всенародно възхищение като Крисия. А и това било гаранция, че ще имат предостатъчен повод да помислят за окончателното си преместване в столицата.

Слави Трифонов отдавна е обещал да им помогне в намирането на подходящ апартамент, близо до центъра и студиото на Би Ти Ви, за да може Крисия, а после и сестрите й, да не се изморяват допълнително с пътувания от Разград до София.

Още не е ясно кога ще започне конкурсът за пеещи семейства при Слави Трифонов, но записването на кандидатите е до 6-ти април. Със сигурност ще се намерят много даровити семейства, но мястото на сестрите на Крисия в шоуто, вече е гарантирано, коментират близки до екипа на предаването.