Къци Вапцаров твърде смело се довери на стилистите – прекараха го с убийствен мини-жуп

Къци Вапцаров даде и показа буквално всичко от себе си на сцената на „Като две капки вода”.

Шоуменът изненада дори стария си враг от „ВИП Брадър” Юлиан Константинов с невероятното си превъплъщение. Задачата му беше повече от предизвикателна. Както каза един от менторите: „Миналата седмица – единият змей – Васил Найденов, тази - другият”.

Дребничкият Къци Вапцаров трябваше да изиграе Голямата Лили Иванова и откъм сценично поведение, и от към пеене, и да не изглежда пародийно! Той обаче е пословично старателен и трудолюбив и резултатът беше блестящ, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_310478" align="aligncenter" width="300"]Убийствена Лили Иванова! Убийствена Лили Иванова![/caption]

За беда, така прецизният във всичко Къцамун се предовери на стилистите! Хората на Халваджиян му избраха ултра мини-жуп за сцената, какъвто не би сложила и самата Лили Иванова.

Примата е доста смела в тоалетите си, но и внимателна! При характерните подскоци, които Къци Вапцаров демонстрира, никога не беше си показвала „дъното” на чорапогащите!

[caption id="attachment_310477" align="aligncenter" width="300"]Зуека и Рачков пробваха да го покрият, но късно и напразно! Зуека и Рачков пробваха да го покрият, но късно и напразно![/caption]

Така и не се разбра какво по-точно аплодира публиката – изявата на изпълнителя, или това, че показа „всичко” от себе си!

Зуека и Рачков пробваха да покрият „кралските бижута” на Кралицата на попа, но уви! Къци Вапцаров се превъплъти тотално в ролята й и отказа, докато не се наслади на бурните аплодисменти!