Ути Бъчваров беше обявен за герой на вечерта, докато щерката на Камата разгневи зрителите с болна амбиция и претенции

Ути Бъчваров беше обявен категорично за Героя на вечерта в „Денсинг страс”, а Мика Стоичкова – за най-досадната „звезда” на дансинга!

Танцуващият готвач претърпя инцидент по време на генералната репетиция за снощното шоу и си счупи ръката, докато се опитваше да предпази партньорката си. Елена Добрикова проля сълзи за своя пухкав герой и беше готова да се примири, че ще отпадне нелепо от тазгодишната надпревара. Смуглата красавица попадна на истински боец, убеди се kliuki.bg

Ути Бъчваров не се съобрази с препоръката на доктора и направи чудеса от храброст с гипсирана ръка! Всеотдайността му на сцената спечели както никога единодушните аплаузи на публика и жури. Не напразно актьорът-готвач събра овации и първата десятка в шоуто! Както каза Христо Мутафчиев: „България сега има нужда от точно това: една красива жена и един герой!”

[caption id="attachment_310492" align="aligncenter" width="209"]Един така обикновен герой Един така обикновен герой[/caption] [caption id="attachment_310493" align="aligncenter" width="300"]И счупена ръка не може да ги спре! И счупена ръка не може да ги спре![/caption]

Мика Стоичкова, въпреки болезнената си амбициозност и претенции, получи крайно негативна оценка от почитателите на шоуто. От журито бяха ласкателни дори когато я критикуваха. Хората във форума обаче не си губиха времето в куртоазия.

Никой не би й се разсърдил, че е има хъс за победа, ако показваше поне елементарно уважение към партньора си. То не беше „Тодоре, няма да те оставя да почиваш” (на което й отвърнаха: „По-скоро аз няма да те оставя!”), то не беше изтикване от екран!

[caption id="attachment_310491" align="aligncenter" width="300"]Там му е мястото на Тодор - зад "принцесата" Там му е мястото на Тодор - зад "принцесата"[/caption]

Докато останалите (истински) звезди благодарят на партньорите си и се подкрепят като бойни другари, Мика Стоичков се отнася към учителя си като към прислуга!

Най-добре вижте как Ути Бъчваров стана Звездата на вечерта и как щерката на Камата си показа колко струва: