Мария разказа през смях за сериозната травма, която едва не я разделила завинаги с музиката

Мария изненада феновете със смущаващо разкритие за инцидент от ученическите си години!

Звездата й изгряла, докато била още в началното училище. Тогава суетната кандидат-милионерша изгря на сцената на „Като лъвовете” с песните на Лили Иванова.

Мария впечатлила публиката с първите български песни в шоуто, а добрият продуцент Ники Априлов се погрижил за нея и останалите деца като за истински звезди. Певицата сподели интересните си спомени в „Преди обед”, където с радост прие сравнението, че преди двадесет години била една старозагорска Крисия Тодорова, чу kliuki.bg.

[caption id="attachment_310538" align="aligncenter" width="300"]Една много рошава и смугла, но много сладка Мария Една много рошава и смугла, но много сладка Мария[/caption]

Изявявала се по турнета и по празнични програми, а Ники Априлов не бил като сегашните продуценти да се опитва да печели на неин гръб (Разбирай – Слави и Халваджиян). Радвала се на изключителен успех и дори я приемат в Музикалното училище с контрабас.

Тогава обаче животът й се обърнал за миг. Мария претърпяла инцидент – ударил я ток. Пораженията върху нея били толкова сериозни, че едва не се разделила с музиката.

Ръцете й били наранени така, че цяла година не можела да свири. Принудително се преместила в общообразователно училище. Там пък я очаквало друго премеждие. Точно учителката й по музика била на път да й пише двойка за годината и да я остави да повтаря.

Почитателите на другите певици често се дразнят на самочувствието и борбеността на Мария. Като се има предвид какво е преодоляла обаче, само може да й се възхитим на куража!

Виж какво още разказа Мария за нелесния път на талантливите деца във ВИДЕОТО ТУК!