Преслава и Галена са изключителни приятелки, поделяли са си всичко през годините в "Пайнер" дотук

Преслава и Галена делят една съдба.Те заедно стартирали, заедно подписали договор с „Пайнер”, почти заедно тръгнала и тяхната слава, помни Kliuki.bg.  Все пак има приятелство във фолк средите. Още като прохождащи певици двете станали приятелки. Освен обща квартира родената в Добрич Преслава и смядовката Галена много се разбирали и помагали. Те не само си разменяли рокли и тоалети за участия, тъй като в началото фолк дивите не разполагали с много средства, но си давали и пари назаем, когато едната закъсала, също си правели дребни приятелски жестове. И не само. Клюката носи, че двете толкова били близки, че дори си разменяли и гаджетата. Без женска злоба, завист но и без свян. Години по-късно, когато двете се превърнали в хитове изпълнителки, а и Галена стана певица на годината на Пайнер, двете вече не делели един общ дом, но си останали сърдечни дружки. И много си помагали, пише Goreshto.net.

[caption id="attachment_310554" align="alignright" width="300"]Преслава и Галена - неразделни вече 10 години Преслава и Галена - неразделни вече 10 години[/caption]

Галена и Преслава не се отказали от приятелството помежду си, дори когато „услужливи” колежки сплетничели и се опитвали да ги скарат. Дори двете развили нещо като интуиция една към друга.

При едно свое пътуване за участие в елитен клуб, родената като Петя Иванова, с артистичен псевдоним Преслава от София за Пловдив катастрофирала. Поп фолк дивата говорела в този момент по телефона с Галена. Приятелката й я чула как извикала от ужас и реагирала светкавично, пише Skandalno.net. След като затворила телефона с Преси дръннала на една стара тръпка на певицата за помощ Бившото й гадже пристигнало на мястото на инцидента, за да я подкрепи в трудния момент. От другата страна на „жицата” родената като Галина Генчева  с артистичен псевдоним Галена веднага я набрала и всячески се втурнала да й дава кураж от разстояние.

След няколко години същото събитие се „повторило” и с Галена. Изпълнителката на „На две големи” също ударила колата си при пътуване към Петрич. При завъртането един от екипа на певицата изхвърчал през прозореца. В това време приятелката й Преслава пътувала по същата магистрала, след едно участие в Петрич. След като разбрала от шофьора си, че Галена е претърпяла инцидент тя наредила да обърне возилото и отишли моментално на мястото на катастрофата.

Най-шармантната интрига носи, че двете, надвили си вече на масрафа  си позволили да прекрачат прага на позволеното. Палавниците си платили на мъж за ласки и си спретнали една незабравима вечер тримата.