Слави Трифонов накара Мартина да се плаши от външния си вид!

Дългогодишната половинка на Слави Трифонов Мартина Огнянова вече не иска да се погледне в огледалото. Танцьорката от балет "Магаданс" откровено се плашела, когато види образа си в огледало, а вина за това бил самият Слави Трифонов. Това разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави".

Работата била там, че Мартина най-сетне отстъпила пред настояването на любимия си и склонила да влезе в клиника, за да си оперира носа. От много време насам Слави постоянно й натяквал, че ще е добре да промени "израстъка" си, заради който я взимаха на подбив и сравняваха дори с перка на акула.

[caption id="attachment_310572" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов направи мечешка услуга на любимата си Мартина Слави Трифонов направи мечешка услуга на любимата си Мартина[/caption]

Припомняме, че Мартина притежаваше един доста голям нос с характерна гърбица, а по форумите в нета редовно я обиждаха и занасяха за това. Явно Слави Трифонов също не е бил в екстаз от обонятелния орган на половинката си и не я остави на мира, докато тя не се оперира.

Мартина влязла в клиниката по пластична хирургия в средата на февруари и чак наскоро се появи отново на екран, вече възстановена и с нов нос. Лошото обаче е, че хирурзите май не са свършили добра работа, защото според колеги на Слави Трифонов и момичетата от балета, Мартина е изглеждала далеч по-добре преди, отколкото сега.

[caption id="attachment_310574" align="aligncenter" width="300"]Мартина изглеждаше по-естествена и чаровна преди Мартина изглеждаше по-естествена и чаровна преди[/caption]

Самата тя не харесвала резултата от тормоза, на който се подложила и всячески избягвала да се гледа в огледалото, за да не се стресира. "Да, Мартина не беше идеалната хубавица, но изглеждаше като едно естествено и чаровно момиче. След операцията обаче направо се обезобрази, изгуби харизмата си и заприлича на всяка втора кифла от нощните клубове", коментират служители на Би Ти Ви.

Не се знае дали Слави Трифонов е харесал видяното след операцията, но и да не е доволен, ще трябва да си мълчи и да търпи. Защото той е основният виновник Мартина да легне под ножа, както го направи преди време и си постави силикон. Отново по настояване на Дългия.