Слави Трифонов и Краси Радков са на път да се скарат наистина жестоко!

Слави Трифонов е на път да се скара наистина жестоко и непоправимо с любимия си актьор от "Шоуто на Слави" Краси Радков. А причината за това е... жена. Или по-точно Станислава - съпругата на комика. Тя е застанала между двамата мъже и опъва нервите им до краен предел. Това разкриха служители от "Шоуто на Слави", притеснени, че работите не вървят на добре.

Последната шокираща новина от кухнята на шоуто е, че Краси Радков за последен път е заплашил с напускане. Той заявил на Слави, че ще си подаде оставката ако Дългия не даде работа на жена му в шоуто. Истината е, че абсурдната идея за това е на самата Станислава, която ежедневно опявала на Краси Радков, че не иска да стои само в сянката му и той трябвало да я уреди при себе си.

[caption id="attachment_310682" align="alignright" width="300"]Краси Радков и Слави на нож заради капризите на Станислава Краси Радков и Слави на нож заради капризите на Станислава[/caption]

Страшната истина обаче е, че Станислава изобщо не може да се похвали дори с минимален процент от таланта на мъжа си, което прави задачата на Краси Радков направо непосилна. А и обиграният Слави Трифонов не щял и да чуе, че ще показва в предаването си никому неизвестната и бездарна благоверна на Радков, която открай време се лута между мижави позиции в БНТ и малки ролички в театрални постановки.

Скандалите вкъщи обаче дошли до гуша на Краси Радков, който вече няколко пъти настоявал пред Слави да намерят работа на Станислава. Свидетели разказват, че той дори решил да си потърси късмета навън и да емигрира, тъй като вечното мърморене на жена му му идва в повечко.

Слави Трифонов също се намира между чука и наковалнята, защото хем не може да си помисли да наема Станислава на работа, хем изпада в ужас от идеята да се прости с най-добрия актьор в шоуто си. Явно най-добре се чувства Станислава, разиграваща едновременно двама мъже. Не му е лесно на Краси Радков май...