Росица Кирилова е бясна заради „развода“ си

Росица Кирилова е бясна заради „развода“ си
4.7 (93.33%) 9 votes

Росица Кирилова ядосана на жълтата преса, новината за развода й бързо обиколи различни издания

Това, разбира се, е поредната измислица и то за една от най-нежните и деликатни български изпълнителки – Росица Кирилова. Дори около нейното име се търсят скандали. Тя самата опроверга слуховете, че ще се развежда с дългогодишния си партньор и законен съпруг, научи Kliuki.bg.

Роси Кирилова популярна с поп и кънтри творбите си

Росица Кирилова известна с поп и кънтри творбите си

Певицата и водеща Росица Кирилова написа изявление в социалната мрежа, в което не просто разкритикува изданието разпространило тези лъжи, но и с нескрито възмущение се дистанцира от подобни медии и определено се усети колко ядосана е Роси заради станалото.

Роси известна с любовта и грижите за животните

Росица Кирилова известна с любовта и грижите си за животните, за които тя правеше и тв предаване

Както пишат и от изданието Pik.bg, естрадната ни звезда опровергава всички твърдения че мъжът й – композиторът Георги Начев, вече не живее с нея в общия им дом. Бракът им е изпробван във времето, те са заедно много отдавна. Определено подобни новини са изненада, едва ли много хора и още повече феновете на Росица Кирилова са повярвали на тези писания!

Когато говорим за Росица Кирилова, трябва да имаме предвид, че тя има множество музикални хитове, вярна публика, много записани телевизионни предавания в „За животните с любов“, посланик е на добра воля за Уницеф. Една емблема на българската ни естрада, макар в последно време да не е често под светлините на прожекторите. Малко са останалите български звезди като нея, затова е нужно да се подхожда с уважение към великата Росица Кирилова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Росица Кирилова е бясна заради „развода“ си”

 1. дора панчева

  мар. 22. 2014

  ……точно ….с уважение………

 2. Георги Иванов

  мар. 23. 2014

  ОВЦА ТЪПА

 3. Име (задължително)

  юли 16. 2014

  непишете лоши работи за роси кирилова тяе наи добрата жена в цялата държава вие тъпаци такива неможете дапеете като нея тяе наи добрата българска естрадна и рок и кънтри певица

 4. Maria Petkova

  юни 01. 2015

  Ама разбира се. Тя е много над тия неща. Слънчев и позитивен човек като нея няма работа с клюкари.

 5. Росица

  авг. 15. 2018

  Роси Кирилова е една много талантлива певица,жалкото е че много хора нямат личен живот и им е интересен живота на другите, а ако можех да се запозная с Роси за мен щеше да е удоволствие да го направя…от много хора които познават лично Роси съм чувала че е много позитивен и лъчезарен човек….много я обичам а за хората които нямат личен живот потърсете си го!

Добавете коментар