Гуен Стефани стана родител за трети път!

И трите й деца са все момчета. Последният й син се казва Аполо, носи също и моминските имена на двете си баби Боуи и Флин, научи Kliuki.bg. Нестандартно име е избрано от самата Гуен Стефани.

Певицата и бивша вокалистка на известната група "No Doubt" е омъжена за Гавин Росдейт. На 28 февруари им се роди Аполо. Преди това имат момче на 7 и втори син на 5 годинки. Самата Гуен Стефани обяви във Фейсбук, че ще става родител на мъжка рожба за трети път, но пък семейството не се отказва да опита отново, за да има момиченце вече. Съпругът й има и двадесетгодишна щерка, от любовта си преди това с Пърл Лоу, но явно и на красивата блондинка Гуен Стефани й се иска да си има и момиченце в тази мъжка къща.

[caption id="attachment_310852" align="aligncenter" width="300"]Гордостта на Гуен са нейните деца Гордостта на Гуен Стефани са нейните деца[/caption]

Традициите на запад обикновено повеляват бебешките партита да са непосредствено преди раждането, докато у нас по-често се изчаква раждането на бебето и тогава се празнува и се дават подаръците. Така и Гуен направи партито за бебето на 8 февруари, а роди на 28 същия месец. Разбира се, нейното бебешко тържество беше пълно със знаменитости като: Гуинет Полтроу, Кейт Бекинсейл, Никол Ричи, Джесика Алба и куп други още.

[caption id="attachment_310850" align="aligncenter" width="300"]Красива и като родител, талантлива като певица Красива и като родител, талантлива като певица[/caption]

Изненадва донякъде визията на красивата Гуен Стефани. Тя продължава да бъде в прекрасна форма, въпреки трите деца, които роди. Певицата винаги е била сред най-впечатляващите с вънщността си дами в областта на музиката.