Райна събра очите на потребителите, макар и за кратко!

Певицата Райна втрещи с изказване в социалната мрежа Фейсбук и събра очите на потребителите, макар и за малко. А въпросното изказване гласеше: "Търся си гадже!". Преди още да я заринат с коментари, въпроси и подигравки обаче, Райна обясни какво всъщност иска да каже.

Оказа се, че певицата не е луднала дотам, че да си търси партньор по интернет, а чисто и просто иска да намери такъв, или по-скоро такава за двамата си любими мъже - минипинчерите Дракон и Карпуз. Райна дотолкова била свикнала с тях и толкова ги обичала, че приема всичките им желания лично. А към днешна дата двамата юнаци били страшно зажаднели за кучешки ласки.

[caption id="attachment_310880" align="alignright" width="300"]Райна втрещи всички с думите, че си търси гадже. Оказа се обаче, че не за себе си, а за двамата си любимци Райна втрещи всички с думите, че си търси гадже. Оказа се обаче, че не за себе си, а за двамата си любимци[/caption]

"Търся им гаджета, без значение от каква порода ще бъдат. Обожавам Дракон и Карпуз, те са ми като деца. Грижа се за тях постоянно и им угаждам с всичко, а когато ме няма у дома, ги оставям в ръцете на майка ми", разказва Райна, която вече няколко години се радва на компанията на двете кученца.

Тя признава, че ги гледа като истински деца и им купува дрешки от целия свят. Дракон и Карпуз имали дори костюмчета от Сингапур и не се лишавали от нищо. Само, когато било студено, не ги извеждала задълго, тъй като били много изнежени и зиморничави и треперели от студ. А и много лесно боледували, продължава разказа си Райна.

Певицата се надява скоро да успее да намери гаджета за своите кученца, за да бъдат и те щастливи като нея. Припомняме, че от няколко месеца в живота на Райна има нов мъж, в когото тя е много влюбена и се чувства щастлива и обичана.

Засега тя не издава името или професията на избраника си, но твърди, че той не е нито мастит бизнесмен, нито футболист или изобщо известно в обществения свят лице. Райна и приятелят й били лудо влюбени, което било единственото важно нещо за нея.