Азис се похвали в „Стани богат”, че стоял далече от цигари, опиати и други подобни неща

Азис шашна Ники Кънчев с признание, че никога не е докосвал цигари и наркотици!

Певецът, който сам си дава сметка, че е синоним на разгул и порок в очите на непознати, всъщност бил почти трезвеник. Любопитното признание излезе в ефира на благотворителния епизод на „Стани богат”, в който той и Кали участваха, видя kliuki.bg

Ники Кънчев разпита събеседниците си за наркотиците и какво е отношението им към тях. Цапнатата през устата Кали разкри пред зрителите странния си метод да вкарва в правия път батктото на тайфата момчетии в къщи.

Ники Кънчев чак се изуми, но Азис се оказа по-интересен дори и от Кали. Той още не се тревожи как ще научи дъщеря си Рая да стои далеч от изкушенията, но бил против забраните от всеки тип.

За всеобща изненада обаче се оказа, че въпреки либералността си и начина на живот, който води, той е почти трезвеник. За почти четиридесет години живот не употребявал „цигари, марихуана или каквито и да било наркотици”, заяви Азис.

Виделият всичко в кариерата си Ники Кънчев беше истински впечатлен, а изглежда и зрителите. Какво по-хубаво?! Популярна личност да заяви, че гледа на тялото си като на храм и който го пази от всякакви отрови!

Лошото е, че Азис май не е бил особено откровен. Намери се поне едно доказателство, че твърдението му не отговаря на истината!

[caption id="attachment_310912" align="aligncenter" width="300"]Странни "аксесоари" е имал Азис...А уж беше трезвеник! Странни "аксесоари" е имал Азис...А уж беше трезвеник![/caption]

От там последваха подозрения, че и за пореден път е проявил „артистичност” в приказките и е „влязъл в образ”. Може само твърдението за цигарите да се окаже лъжа, но пък знае ли някой наистина какви са истинските му слабости?! Вижте какво сподели Азис във ВИДЕОТО на 1:08:00 ТУК!