Николета издаде ще за „дама” е Лияна като вкара „няколко” и какво „момиче от добро семейство” е Надето на Константин

Лияна и Надето побъркаха зрителите на „Поверително от NL”.

Константин направо е ударил в десетката с избора на професия. С жените около него не би трябвало да се издържа по друг начин освен с нощни заведения, убеди се kliuki.bg

Певецът не пропуска по интервюта уж небрежно да подхвърля, че е кореняк софиянец и си е избрал булка „от сой”, наред с шегите за спортното училище. Коцето твърди, че се е разделил с Райна заради буйната й ревност и провинциално мислене. Била от малко градче, държал я за ръчичката като пресичала и какво ли още – не.

Сега обаче улучил на жена, която се харесва на цялата рода. Братовчедка му Лияна не спира да хвали Надето, което не е само истинска красавица, но и умница, че и със златно сърце.

Коварната Николета обаче показва, че освен всичко друго половинката на Константин и пеещата му роднина, имат и общи интереси.

[caption id="attachment_310921" align="aligncenter" width="300"]Най-благопристойната част от танца на Лияна и Надето Най-благопристойната част от танца на Лияна и Надето[/caption]

Лияна, която все разправя, че баба Лили как ги отгледала до един и как я е превърнала в истинска дама. На сватбата на Николета и Божинов обаче ясно се вижда колко класни и от „сой” са специалните жени до Константин! Надето избухва на всяка чалга песен, но не дървените й танци са проблемът!

Блондинката съвсем го удря през простото в разгара на купона и то...в компанията на „сърничката” Лияна. Крехкото непораснало „момиченце” на над тридесет става страшна като вкара две-три питиета. Ту атакува бившите на Валери, ту провокира с песни и пожелания младоженците, но и го удря на палави танци с хубавото Наде!

Вижте какви ги върши и говори пийналата Лияна и как танцува с половинката на Константин във ВИДЕОТО ТУК!