Не, това не може да бъде атрактивната Андреа, коментират фенове!

Погледнете снимките и с ръка на сърцето кажете какво виждате на тях. По-точно кого?! Да, това е не друг, а самата атрактивна поп фолк звезда Андреа. А според много от интернет потребителите, на тези фотоси тя ще ни накара да тичаме да ни леят куршум.

[caption id="attachment_310928" align="alignright" width="300"]Ето как изглежда Андреа във фотосесии и на екрана Ето как изглежда Андреа във фотосесии и на екрана[/caption]

Не знаем дали това е така, или момичето си изглежда чудесно и без грим. Това ще кажат читателите, защото всеки има право на своето си мнение. Не може да се отрече обаче, че между лъскавата красавица от екрана и момичето от тези снимки, няма нищо, ама нищо общо. Разликата е космическа и Андреа не прилича на себе си.

[caption id="attachment_310929" align="alignleft" width="300"]И ето как изглежда Андреа на живо, съвсем естествена И ето как изглежда Андреа на живо, съвсем естествена[/caption]

Снимките са изпратени на врагинята на Андреа - Николета Лозанова, която ги показа с охота в предаването си "Поверително от NL". Тайният фотограф е Десислава Райчева от морския град Бургас, която случайно се натъкнала на Андреа на паркигна на скъп хотел между Несебър и Равда, и решила да я щракне.

[caption id="attachment_310930" align="alignright" width="300"]Това също е Андреа Това също е Андреа[/caption]

Колкото и да се напъва Николета Лозанова, едва ли ще успее да промени мнението на всички за Андреа. Сигурни сме, че най-големите й фенове ще й останат верни, ако ще и с бурка да си забули лицето. Други обаче коментират, че между двете, по-добре изглеждащата е Николета Лозанова, която не се притеснява да се появи без грим,както в собственото си, така и в много други предавания.

[caption id="attachment_310931" align="alignleft" width="300"]И това... И това...[/caption]

Тази седмица тя цъфна доста неглиже откъм макиаж и при приятеля си Мартин Карбовски и може би това й дава увереността и самочувствието, че може да се шегува с естествената визия на бившите си приятелки, в случая Андреа.

Снимките са от Николета и от нас, а оценката от вас. Кажете честното си мнение, харесва ли ви Андреа без грим и наистина ли е същото онова адски атрактивно и неустоимо момиче, което ни гледа от всичките й видеоклипове?!