Анелия има отлични спомени от времето, прекарано с Борислав Манджуков, който бе убит снощи! Тя още не може да повярва, че се е случило точно на него!

Убийството на варненския бос Борислав Манджуков потресе цяла България. Той бе разстрелян снощи насред София от неизвестни хора и издъхна едва на 39 години. След себе си обаче Боби остави много въпросителни и една от тях бе свързана с Анелия, която някога имаше любовни взаимоотношения с него.

[caption id="attachment_311073" align="alignright" width="300"]Анелия помни убития Борислав Манджуков като прекрасен човек Анелия помни убития Борислав Манджуков като прекрасен човек[/caption]

Оказва се, че бившата му любов Анелия е много тъжна от случилото се. Фолк дивата е споделила пред свои близки, че Боби е бил прекрасен човек и е просто шокирана, че точно него го е връхлетяла тази трагедия, дочу Kliuki.bg. Ани излизаше с Манджуков непосредствено след развода си с Коко Динев. Имаше слухове, че двамата са били заедно още по време на брака на певицата, заради което Коко е поискал развод. Това обаче така и не бе потвърдено и всичко бе забравено с лекота.

[caption id="attachment_311079" align="alignleft" width="300"]Борислав Манджуков Борислав Манджуков[/caption]

Времето, което Анелия прекара с Боби, не бе много. Едва няколко месеца трая любовта им, но фолк дивата таи невероятни спомени от онзи период в живота си. Точно тогава тя е имала нужда от утеха и за това е благодарна на Манджуков. Те се разделиха като приятели, а веднага след това Борислав се ожени и се сдоби момиченце. В последствие той се разведе, но с неговата смърт детето му остава кръгъл сирак, тъй като миналата година и майка му се спомина.

Борислав Манджуков се отнасял с Анелия като с кралица. Всъщност той е бил голям джентълмен със своите възлюбени, разказват очевидци. За жалост обаче животът му се оказа доста кратък. Още преди години той се прочу със заведението "Булгари" във Варна. После опита да пробие и в други градове с веригата "Версай", но удари на камък.